Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Čempiona sapnis

Kad nopelnīts 850 000 mārciņu par uzvaru "British Open", var atļauties vienu otru pirkumu, kas līdz tam bijis tikai sapņu kategorijā. "Ferrari" vai "Porsche"? Varbūt kādam arī tas, bet Louis Oosthuizen ilgi kārotais braucamais bija traktors paša fermai Dienvidāfrikā.

Par traktora iegādi Oosthuizen pastāstīja Zviedrijā, kur ieradies spēlēt "Scandinavian Masters" turnīrā. Traktors nav gluži sērijveida modelis, jo tas pēc īpaša pasūtinājuma aprīkots ar bērna sēdeklīti golfera mazajai metiņai. Oosthuizen atzina, ka viņam kā fermera dēlam traktors vienmēr ir bijis viens no lielajiem sapņiem.

Oosthuizen nav palicis pilnīgi imūns arī pret citām iespējām, ko pavēris "Major" čempiona tituls,- Zviedrijā golferis ieradās privāti nofraktētā lidmašīnā.

Par vienu no lielākajiem komplimentiem pēc uzvaras "British Open" Oosthuizen uzskata Greg Norman teikto, ka austrālietis turnīra pēdējā dienā nav spējis atrauties no tālrāža. Tādājādi Oosthuizen esot kļuvis par pirmo golferi, kura spēli Norman noskatījies no pirmā līdz pēdējam sitienam.

Pēdējās izmaiņas , 22.07.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē