Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Čempioni Jonsson un Gavrilova

Gluži kā pirms gada par Latvijas atklātā senioru čempionāta uzvarētājiem svētdien "Viesturos" kļuva Lars Jonsson un Lidija Gavrilova, turklāt sasniedzot turnīra vēsturē labākos rezultātus. Cīņā par uzvaru kungiem visu izšķīra tikai viena sitiena tiesa.

Jonsson otrās deviņas bedrītes nospēlēja ar +1 virs PAR, kas ļāva par vienu sitienu apsteigt otrās vietas ieguvēju Vili Krištopanu. Turklāt Jonsson iespētais 77 sitienu rezultāts ir labākais līdz šim apzinātajā Latvijas senioru čempionāta vēsturē.

Savukārt Gavrilova kļuva par seškārtēju Latvijas senioru čempionāta uzvarētāju, nospēlējot ar 84 sitieniem un labojot savu turnīra rekordu par trim sitieniem.

Sacensības risinājās drīza negaisa noskaņās, taču visa turnīra dalībnieku acīte veiksmīgi paspēja izspēlēt laukumu pirms debesu slūžu atvēršanās. Lietusgāzes pamatīgi pārpludināja laukumu, taču lielais ūdens ātri vien noskrēja, un pirmdien laukums būs gatavs sagaidīt Latvijas junioru čempionāta dalībniekus.

Līdzīgi kā LMT Latvijas amatieru čempionātā arī junioru sezonas nozīmīgākajās sacensībās sagaidāms dalībnieku rekordskaits. Startam triju dienu turnīrā pieteikušies 99 jaunie golferi.

Pēdējās izmaiņas , 18.07.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē