Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Tučkus uzvar midamatieru cīņās

Divas dienas ilgušā Latvijas midamatieru čempionātā pirmo vietu "Ozo Golf Club" laukumā izcīnīja Vitauts Tučkus, aiz sevis atstājot Tālivaldi Pētersonu un Mārci Broderu. Tādējādi piecos aizvadītajos midamatieru čempionātos nu ir pieci dažādi uzvarētāji.

Turnīra pirmajā dienā, midamatieru titula pretendentiem spēlējot no baltajiem tee, Tučkus nospēlēja ar 85 sitieniem, bet otrajā kārtā, kas risinājās "G4S Open" ietvaros jau no tuvākām izsitienu vietām, uzvarētāja rezultāts bija 76 sitieni.

Tuvāko sāncensi Pētersonu Latvijas Golfa federācijas prezidents apsteidza par solīdu četru sitienu tiesu, bet otrās un trešās vietas īpašniekus šķīra viens sitiens. Kā jau vairāku dienu sitienu spēles turnīrā sensācijas gaidīt nebija pamata, jo rezultātu tabulas augšdaļā finišējušie spēlētāji turpat vien blakus viens otram ir arī citās līdzīga formāta sacensībās.

Pirmajā raundā ar 84 sitieniem finišēja Kristaps Krištopans, taču viņš sestdien nespēlēja.

"G4S Open" ieskaitē sestdien zemāko handikapu grupā kungiem HCP neto ieskaitē uzvarēja Mareks Nemme, savukārt otrajā grupā labākais stableford spēlē labākais bija Andris Vilcmeiers.

Dāmu konkurencē šoreiz konkurences nebija, taču vienīgā dalībniece Dana Zālīte nospēlēja godam, un 41 stableford punkts ir pietiekami iespaidīgs panākums, lai jauno golferi neviens nekautrētos apsveikt.

Zālīte spēlēja ļoti sportiskā flaitā kopā ar trim hokeja lietpratējiem. Labi veicās gan Kasparam Daugaviņam, gan arī Lauris Dārziņš nospēlēja sava handikapa līmenī. Savukārt Rīgas "Dinamo" jaunais vārtsargs Chris Holt lika noprast, ka vismaz golfā viņam noteikti būs pa spēkam komandas līdera loma. To apliecina ASV hokejista HCP 3 un "Ozo" laukuma izspēlēšana ar 76 sitieniem jeb +4 virs PAR.

Liela daļa dāmu sestdien spēlēja "Viesturos" Sieviešu kluba kausa izcīņā, kur labākās komandu cīņā bija Lidija Gavrilova un Inese Bērs.

Pēdējās izmaiņas , 17.07.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē