Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Rauza Vidzemes čempions

Aizvadītajā nedēļas nogalē “Denderos” pie Vaidavas savu pirmo Vidzemes čempiona titulu un Vidzemes kausu ieguva Gundars Rauza no Gulbenes.

Sestdien “Denderos” tika izspēlēts ne tikai Vidzemes kauss un Vidzemes čempionāts, bet arī Valmieras un Limbažu kauss. Uz sacensībām bija pulcējušies 25 golferi, lai sacenstos par autosalona “Birums”, “Z.V.Z”, “Sportlat” un tirdzniecības centra “Valleta” dāvātajām balvām.

12. Vidzemes čempiona tituls tika noskaidrots 18 bedrīšu izspēlē stroke formātā. Gundaram Rauzam un Gatim Birkavam izdevās laukumu iziet ar 79 sitieniem (+13 virs laukuma PAR), taču pārspēlē labāks izrādījās Rauza un izcīnīja savu pirmo Vidzemes čempiona titulu. Trešais ar 80 sitieniem bija Jurģis Ābele.

Par Vidzemes kausu bija iespēja pacīnīties jebkuram, kurš laukumu spētu iziet zem sava handikapa, jo sacensību formāts bija HCP neto. Arī šajā kategorijā uzvarētāju bez pārspēlēm noskaidrot nebija iespējams – visam pirmajam trijniekam 61 punkts. Uzvaru izcīnīja Gundars Rauza, otrais - Haralds Flemings, bet trešais - Jurģis Ābele.

Dāmām Vidzemes kauss tika izspēlēts 11. gadu pēc kārtas un šogad kausu ieguva Vita Priedīte (80 punkti), otrā labākā bija Kristīne Krūmiņa (99 punkti), bet trešā - Ieva Priedīte (112 punkti).

Valmieras kausa izcīņā piedalījās tikai valmierieši un tas tika izspēlēts HCP neto formātā. Līdzīgi kā Vidzemes kausa ieskaitē uzvarētāju noteica pēc pārspēles par pirmo vietu, kurā labākais izrādījās Haralds Flemings. Otrajā vietā Jurģis Ābele, bet trešais - Ingars Priščepa.

12. Limbažu kausu ieguva šajās sacensībās vienīgais Limbažu pārstāvis Modris Salgus.

Nākamās sacensības notiks Siguldā, kur svētdien tiks atklāts 9 bedrīšu laukums.

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 16.07.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē