Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Cīmanis izvirzās līderos

Pēc sestdien izspēlētās pirmās kārtas "Viesturu" čempionātā vislabāko rezultātu kungiem sasniedza Pēteris Cīmanis, sacensību pusceļā kļūstot par līderi. Izšķirošā otrā diena viņam solās būt karsta ne vien tiešā nozīmē, jo tikai vienu sitienu Cīmanim zaudē četri sāncenši.

Cīmanis pirmās 18 bedrītes nospēlēja krietni labāk par savu handikapu (HCP 14), un 78 sitienu rezultāts nodrošināja minimālu pārsvaru pār Igoru Lipski, Andri Cini, Kārli Eniņu un Vili Krištopanu. Tā kā nolikums paredz pārspēles par visām trim pirmajām vietām, ļoti iespējams, ka skatītājiem būs iespēja noraudzīties arī šādā pavērsienā.

Savukārt dāmām labākais rezultāts pirmajā dienā bija Lindai Dobelei, taču otrajā kārtā juniorei jānospēlē labāk, lai būtu drošība par pirmo vietu, jo tikai divus sitienus viņai zaudē Daiga Puisīte, un turpat vien ir arī Indra Eniņa.

Savā ziņā gandarīti var būt arī lielāko rezultātu īpašnieki, jo dienā, kas pēc sinoptiķu prognozēm varētu kļūt par šovasar viskarstāko, viņi otrajā raundā laukumā dosies vēsākajā rīta pusē. Taču arī viņiem labāk nepiemirst, ka vairāk nekā 30 grādu karstumā sevi iespēju robežās jāpasargā no saules un ik pa brīdim jāpadzeras.

Pēdējās izmaiņas , 10.07.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē