Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Intrigu netrūkst

LMT Latvijas amatieru čempionāta pēdējā raundā svētdien var sagaidīt daudz interesantu pavērsienu, jo sacensību otrā kārta bija gana spraiga, lai vairāku intrigu atrisinājumus turnīrā pataupītu noslēgumam. Ja Kārlis Broders droši tuvojas trešajam čempionu titulam pēc kārtas, tad dāmu konkurencē visu izšķirs pēdējās 18 bedrītes, un netrūks arī lokālāka rakstura cīņu.

Dienas labāko rezultātu sestdien "Ozo Golf Club" laukumā sasniedza Krista Puisīte, nospēlējot ar PAR atbilstošiem 72 sitieniem, kas viņai ļāva apsteigt Lauru Jansoni un pakāpties uz 2. vietu. Līderes lomā pēc +2 virs PAR raunda noturējās Māra Puisīte, taču pārsvars pār vecāko māsu saruka līdz vienam sitienam.

Savukārt Laurai otro dienu pēc kārtas iegrieza pirmais deviņnieks, un vēlāk vairs nebija viegli atspēlēties. Noslēdzot dienu ar +5 virs PAR, Laura līderei zaudē piecus sitienus, kas nav mazs deficīts, taču ne nepārvarams.

Tikmēr Kārlis savu tēvu Mārci Broderu ir atstājis 14 sitienus aiz sevis, bet citi sāncenši atpaliek vēl vairāk. Tas gan neizslēdz interesantu cīņu par vietu trijniekā, kur pēc otrās kārtas iekļuva Tālivaldis Pētersons, sasniedzot raundā otro labāko rezultātu (81) aiz līdera (76). Līdz ar to līderu flaitā svētdien spēlēs divi Broderi un Pētersons.

Lai pārvarētu katu, kungiem divu dienu summā vajadzēja nospēlēt ne sliktāk kā ar 204 sitieniem, un tas nozīmē, ka trešajā raundā spēlēs visi trīs Broderi, jo limitā iekļāvās arī Alberts Broders. Tikpat plaši pārstāvēta ģimene būs Puisīši, jo meitu savstarpējo cīņu dēļ malā nepaliks viņu tēvs Aldis Puisītis.

Abi vadošie flati svētdien startēs īsi pirms divpadsmitiem, tātad aplausus pie 18. grīna var gaidīt jau pirms pieciem vakarā.

Pēdējās izmaiņas , 03.07.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē