Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Uz Alūksni un Gulbeni

Pasākumiem bagāta nedēļas nogale solas būt arī pļavu golfā - sestdien “Saļņos”, Alūksnes pusē, notiks Pļavu čempionāta 5.posms, bet dienu vēlāk “Siltajos”, Gulbenes pusē, risināsies Premjera kausa 2.posms.

„Saļņu“ laukuma saimnieks Viktors Litaunieks šogad ir sagatavojis sešas spēlējamas bedrītes, un līdz ar to tiks izspēlēti 3 apļi jeb 18 bedrītes. Pēc sacensībām, kā jau ierasts, pasākuma dalībniekiem tiks kurināta pirts un kubls.

Pļavu golfa čempionātā līdz šim piedalījušies 72 golferi un kopvērtējuma vadībā izvirzījies Gundars Rauza (112 punkti), otrajā vietā atrodas Gatis Liniņš (90 punkti), bet trešo vietu ieņem Einārs Līsmanis (81 punkts).

Dāmam kopvērtējuma vadībā atrodas Agita Tretjakova (10 punkti), viņai seko Laima Lūse ar 9 punktiem un Vita Priedīte ar 5 punktiem.

Aizvadītajā nedēļas nogalē „Siltajos“ notika Premjera kausa 1.posms un šo svētdien tiks izspēlēts jau 2.posms. Pirmajā posmā pēc 18 bedrīšu izspēles, uzvaru izcīnīja Ziedonis Lazdiņš (71 sitiens), otrais - Jānis Dūte (74 sitieni), bet trešais - pagājušā gada Premjera kausa ieguvējs Gundars Rauza (77 sitieni). Dāmām uzvaru izcīnīja Anita Rauza (103 sitieni).

Premjera kausa kopvērtējumā tiek ieskaitīti divi labākie no trīs posmu rezultātiem.

Sacensību sākums abās dienās plkst. 10.00. Visi laipni aicināti!

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 29.06.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē