Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Play-off kārtā bez Lavijas

Lielbritānijas dāmu amatieru čempionātā tālāk par kvalifikācijas raundiem neizdevās tikt nevienai no trim Latvijas spēlētājām. Play-off cīņas turpina 64 golferes, savukārt Krista un Māra Puisītes, kā arī Laura Jansone ieņēma vietas otrajā simtā.

Tāpat kā dienu iepriekš Krista arī otrajā raundā nospēlēja ar 83 sitieniem un turnīrā finišēja ar +20 virs PAR, kas deva 116. vietu 144 dalībnieču konkurencē.

Ar 83 sitieniem otrajā kārtā "Ganton Golf Club" laukumu trešdien izspēlēja arī Laura, taču divu raundu summā viņai +23 virs PAR un 128. vieta.

Savukārt Mārai pēdējā raundā bija labākais rezultāts latviešu konkurencē, tomēr ar 81 sitienu un summā +25 virs PAR vairs nevarēja tikt augstāk par 132. vietu.

Divu kvalifikācijas kārtu summā mīnusā pret laukumu bija tikai trīs golferes, turklāt viena no viņām - pirmā raunda līdere itāliete Giulia Molinaro - play-off cīņās zaudēja jau pirmajā kārtā, piekāpjoties 62. rezultāta īpašniecei Austrālijas golferei Stacey Keating. Lai iekļūtu 64 play-off dalībnieču vidū, vajadzēja nospēlēt ne sliktāk kā ar +12 virs PAR.

Latvijas labāko spēlētāju trio vēl priekšā viss atlikušais vasaras laiks, lai labi sagatavotos dāmu konkurencē startēt pasaules komandu čempionātā, kas oktobrī risināsies Argentīnā.

Lielbritānijas dāmu amatieru čempionāta rezultāti (kvalifikācijas kārtas)

Pēdējās izmaiņas , 24.06.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē