Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Ciņiem uzvara Paaudžu kausā

Sacensību kalendārā spraigo nedēļas nogali svētdien "Viesturos" noslēdza Paaudžu kausa izcīņa, kur netrūka labu rezultātu, taču vislabāk veicās Andrim un Kristapam Ciņiem, kuri kļuva par uzvarētājiem.

Atšķirībā no Ģimeņu kausa sacensībām šoreiz nolikums paredzēja obligātu vairāku paaudžu spēlētāju iekļaušanu komandā. Jaunākais komandas spēlētājs nedrīkstēja būt pārsniedzis 18 gadu vecumu, tādēļ ģimeņu iespējas sastāva nokomplektēšanā tika nedaudz ierobežotas.

Sīva konkurence bija par visām godalgotajām vietām, un Ciņu duetam palīdzēja zemāks komandas handikaps, jo ar 63 neto sitieniem finišēja arī otrās vietas ieguvējas Indra un Gunta Eniņas. Jāpiebilst, ka uzvarētāju bruto rezultāts bija atbilstošs laukuma PAR.

Savukārt ar 66 neto sitieniem par 3. vietas ieguvējiem kļuva Sandra un Kristaps Opiti, kam handikapa dēļ bija priekšrocības pār Aināra un Līvas Martas Počas komandu. Tikai vienu sitienu atpalika Gatis un Estere Birkavi.

Andris Cinis tika pēl pie divām balvām, jo vistuvāk karodziņam ar pirmo sitienu trāpīja gan 2. gan 7. bedrītē.

Jau nākamo svētdien tuvām radniecības saitēm saistītas komandas varēs turpināt mēroties spēkiem, jo "Viesturos" notiks Ģimeņu kausa izcīņas 2. posms.

Pēdējās izmaiņas , 20.06.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē