Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Līmenī ar PAR

Pēc pāris gadu pārtraukuma GANT Pasaules latviešu "Open" turnīrā uzvarētāja rezultāts atkal nav lielāks par "Ozo Golf Club" laukuma PAR, un sestdien par to parūpējās Kārlis Broders. Izspēlējis laukumu ar 72 sitieniem, Broders sitienu spēlē uzvarēja ar pārliecinošu četru punktu pārsvaru.

Piecu bērdiju un īgla dienā Brodera rezultāts būtu vēl labāks, ja ne 17. bedrīte, kur iztērētie astoņi sitieni noplicināja iepriekš uzkrātos solīdos mīnusus. Tomēr iekrātais pārsvars bija pietiekams, lai Broders otro reizi karjerā saņemtu pasaules latviešu "Open" kausu.

Otrajā vietā ar 76 sitieniem bija "Ozo Golf Club" pro Artūrs Krukovs, kurš arī ir bijis pasaules latviešu "Open" kausa īpašnieks, bet labāko trijnieku ar 77 sitieniem noslēdza Elīza Vilde. Zem 80 sitieniem finišēja arī 4. vietas ieguvējs Tālivaldis Pētersons.

Aizsācies laikos, kad Latvijas labāko golferu spēles līmenis vēl bija pieticīgāks, Pasaules latviešu "Open" kauss tikai iepriekšējās divās sezonās uzvarētājiem bija dabonams ar viena sitiena tiesu virs PAR, bet līdz tam čempioni arvien prata nenokļūt plusos. Tagad latiņa atkal ir atgriezusies iepriekšējā līmenī.

Savukārt HCP neto spēlē šoreiz nepārspējams bija Andris Jučmanis ar neto 66 sitieniem. Par divkārtēju laureāti kļuva Vilde, kam ar neto 67 sitieniem izdevās gūt balvu arī šajā ieskaitē, savukārt godalgoto trijnieku noslēdza Alise Burkāne ar 68 neto sitieniem.

Pēdējās izmaiņas , 19.06.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē