Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Sākusies pieteikšanās LMT Latvijas amatieru čempionātam

Jau jūlija pirmajā nedēļas nogalē "Ozo Golf Club" risināsies viens no sezonas nozīmīgākajiem turnīriem LMT Latvijas amatieru čempionāts, tādēļ golferi ir aicināti laicīgi pieteikties sacensībām. Pieteikumu iesniegšanas galējais termiņš ir 28. jūnijs - pēcjāņu nedēļas pirmdiena.

Spēlēt LMT Latvijas amatieru čempionātā ir aicināts ikviens dalībnieks, kas ir Latvijas pilsonis un atbilst kvalifikācijas nosacījumiem. Kungu konkurencē dalības handikapa (handikapa koeficienta) limits ir HCP 28, savukārt dāmām - HCP 36.

LMT Latvijas amatieru čempionātā laureātus noteiks sitienu spēlē, taču ikvienam dalībniekam jābūt ar 2010. gadā LGF sistēmā reģistrētu handikapu. Trīs dienu sacensībās spēle būs no tālākajām izsitienu vietām (baltajām - kungiem, zilajām - dāmām), tādēļ it īpaši jaunākajiem dalības pretendentiem pirms pieteikšanās ir vērts nopietni izvērtēt savus spēkus.

Dalības maksa turnīrā ir 50 latu, kas ietver spēli laukumā visās sacensību dienās, kā arī pusdienas un suvenīrus. Puse cenas jāmaksā jauniešiem līdz 18 gadu vecumam, kā arī Latvijas izlases A un B sastāva golferiem.

Ārpus ieskaites turnīrā ir atļauts piedalīties spēlētājiem, kas nav Latvijas pilsoņi, bet ir reģistrēti LGF handikapa sistēmā.

Pieteikumus aizpildītas anketas veidā līdz 28. jūnija plkst. 17 jānogādā "Ozo Golf Club" recepcijā personiski, vai nosūtot pa e-pastu vai faksu.

LMT Latvijas amatieru čempionāta pieteikuma anketa lejuplādējama šeit. Turnīra nolikums publicēts zemāk.

LMT Latvijas Amatieru čempionāts golfā 2010

Sacensību nolikums

1. Vadība

Sacensības organizē un tiesāšanu nodrošina LGF Latvijas Amatieru čempionāta sacensību organizācijas komiteja.

2. Laiks un vieta

Sacensības notiek OZO Golf Club laukumā 2.07.2010. – 4.07.2010.

3. Dalībnieki

3.1. Sacensību dalībnieki ir Latvijas Republikas pilsoņi (LR pilsoņu pase). Ārpus kārtas var piedalīties LR rezidenti, kuri reģistrējušies LGF HCP reģistrā 2010.gadā.

3.2. Sacensības notiek amatieriem sieviešu un vīriešu konkurencē.

3.3. Maksimālais dalībnieku skaits: 144 vīriešiem, 50 – sievietēm. Ja iesniegto anketu skaits ir lielāks, vērā tiek ņemts HCP.

3.4. Spēlētājiem jābūt atjaunotam LGF HCP reģistrā 2010.gadam.

3.5. HCP limits dalībai sacensībās ir: 28.0 – vīriešiem, 36.0 – sievietēm.

3.6. Spēlētāji ar 2010.gada LGF izsniegtajām HCP kartēm var iegūt LGF reitinga punktus saskaņā ar LGF Reitinga Nolikumu. Sacensību reitinga svars 1,2.

4. Sacensību formāts un noteikumi

4.1 Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā St. Andrews Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem, OZO Golf Club vietējiem noteikumiem un LGF Sacensību Nolikumu.

4.2. Sitienu spēle 54 bedrītes, sacensību pirmajā un otrajā dienā tiek izspēlētas 18 bedrītes katrā dienā. Sacensību trešajai dienai kvalificējas (cut): vīriešiem - 54 spēlētāji, sievietēm - 15 spēlētājas; pie vienādiem rezultātiem spēlētāju skaits var tikt palielināts. Ārpus kārtas startējošajiem otrajai dienai kvalificējas (cut) 12 vīrieši un 3 sievietes ar noteikumu, ka rezultāti ir labāki nekā LR Amatieru čempionāta dalībnieku pēdējam kvalifikāciju pārvarējušajam spēlētājam.

4.3. Vīrieši spēlē no baltajām izsitienu vietām, sievietes no zilajām izsitienu vietām.

4.4. Ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu, izspēlē “pēkšņās nāves” pārspēli uz 17. un 18. bedrītes (rezultātus summējot), ja rezultāti vienādi, nākamās pārspēles tiek veiktas uz 18.bedrītes.

4.5. Sacensību laiks vienai spēlētāju grupai ne vairāk kā 5 stundas, vienas bedrītes izspēlei 15 minūtes.

4.6. Bumbiņu marķēšana obligāta.

4.7. Čempionāta dalībniekiem nav atļauts spēlēt uz laukuma - visās sacensību dienās pirms sacensību kārtas vai pārspēles; pirmajā un otrajā sacensību dienā pēc sacensību kārtas beigām.

5. Pieteikšanās un izloze

5.1. Spēlētājam ir pienākums pieteikties uz sacensībām līdz 28.06.2010. plkst.17.00 aizpildot pieteikumu formu (atrodama Interenetā www.golfs.lv) un nogādājot to Ozo Golf Club recepcijā (fakss: 67394034) vai nosūtot pa e-pastu: ozogolf@apollo.lv

5.2. Izloze pirmajai un otrajai spēles dienai notiek 28.06.2010. plkst. 17.00.

6. Starta laiki

Pirmās un otrās dienas starts notiks saskaņā ar izlozi, trešajā dienā spēlētāji startē saskaņā ar pirmās un otrās dienas rezultātiem. Trešajā dienā ārpus kārtas startējošiem spēlētājiem ir atsevišķs starts. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu. Starta grupas un laiki tiek izlikti Ozo Golf Club, www.ozogolf.lv , kā arī tiek publicēti internetā: www.golfs.lv

7. Dalības maksa

- Turnīra maksa, ietverot green fee, pusdienas sacensību dienās, suvenīrus: LVL 50.00

- Turnīra maksa junioriem (līdz 18 g.v.-pilni gadi uz 2010.gada 1.janvāri) un Latvijas izlases A un B sastāva dalībniekiem: LVL 25.00

8. Apbalvošana

Sacensību pirmo trīs vietu ieguvēji saņem medaļas un LGF balvas, ar LGF diplomiem tiek apbalvoti pirmo sešu vietu ieguvēji. Uzvarētāju vārdi tiek iegravēti LR Amatieru Čempionu kausā.

Pēdējās izmaiņas , 27.06.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē