Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Viribus unitis

Tieši tā - apvienojot divu resursu spēkus un iespējas, turpmāk tiks gādāts par pilnvērtīgu golfa mediju telpu Latvijā. Arī turpmāk Golfs.lv varēs lasīt dažādus un vispusīgus jaunumus, tajā pat laikā gūstot iespēju iepazīties ar Latvijas Golfa federācijas nodrošināto informāciju.

LGF turpinās uzturēt handikapa un reitinga sistēmas, kas golfs.lv apmeklētājiem tagad pieejamas viena klikšķa attālumā. LGF sadaļā var iepazīties arī ar pilnu golfa noteikumu izdevumu, kas jau ticis izdots drukātā versijā.  Sagaidāms, ka jaunu elpu iegūs arī statistikas sadaļa, un atsevišķi tiks publicētas federācijas galvenās aktualitātes.

Turpinot uzklausīt dažādus priekšlikumus, varētu tikt ieviestas izmaiņas LGF reitinga sistēmā. Darba grupas tikšanās reizē šonedēļ plānots apspriest faktorus, kas būtu jāievēro objektīvākai reitinga uzskaitei. Izmaiņas varētu skart gan turnīros dalāmo punktu bāzi, gan punktu sadalījumu pēc gūtajām vietām. Izskanējis arī priekšlikums reitingā iekļaut tikai golferus, kas sasnieguši noteiktu handikapa robežu.

Lai nodrošinātu lēmējus ar pēc iespējas plašāku viedokļu bāzi, golferi par reitinga tēmu ir aicināti izteikties Forumā.

Pēdējās izmaiņas , 14.06.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē