Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Laureāti un jubilāri "Viesturos"

Brīžiem nedaudz lietus pamērcēti, paretam saulītē pagozējušies, golferi svētdien mērojās spēkiem GK "Viesturi" kausa izcīņā. Visplašākā konkurence bija kungiem atklātajā jeb "Open" ieskaitē, kur ar laukumu un spēli handikapa neto formātā vislabāk sapratās Vladimirs Taramžeņins.

Kā jau "Viesturos" ierasts, arī kluba kausa izcīņa sākās ar gaisā šaušanu, taču šoreiz nedaudz atšķirīgā manierē. Golferi šampanieša un neliela rīta viskija pavadījumā sumināja "Viesturu" ģenerāldirektori Sandru Opiti, kam nosvinētā gadskārta turpmāk ļaus uz līdzvērtīgiem nosacījumiem izaicināt kādu tikko kā seniora statusu sasniegušu kungu.

Tiesa, daudzi klātesošie izteica aizdomas, ka Opite, varētu būt viltojusi pases datus, jo nekādi citi rādītāji neliecina, ka viņa jau būtu pelnījusi pretendēt uz senioru balvām pat dāmu konkurencē. Turklāt turnīrā tam tika rasts skaidrs apliecinājums, jo Opite GK "Viesturi" kausa izcīņā bija labākā dāmu absolūtajā ieskaitē, uzvarot ar neto 74 sitieniem.

Dāmām trijniekā iekļuva arī Skaidrīte Verbicka un Daiga Puisīte, laukumu izspēlējot ar attiecīgi 75 un 78 neto sitieniem.

Savukārt Tarmžeņins par kausa ieguvēju kļuva ar neto 65 sitieniem, un uzvarētāja uzrunā atzina, viņam palīdzēja gan prāvāks handikaps, gan Jāņa Staigātāja nelielais, bet nomierinoši spēcinošais atbalsts pirms turnīra starta.

Par diviem neto sitieniem no uzvarētāja atpalika Kazimirs Šļakota, bet laureātu trijnieku noslēdza Gundars Galkins, kura rēķinā bija vēl par vienu neto sitienu vairāk.

Atsevišķas balvas dažādās vecuma grupās saņēma arī GK "Viesturi" kluba biedri. Tiesa, ne visi viņi varēja būt klāt. Vilis Krištopans šajā nedēļas nogalē spēlēja Eiropas senioru čempionātā Austrijā, kur konkurence izrādījās gana spēcīga. Divus raundus Krištopans nospēlēja summā ar +34 virs PAR (87+89) un noslēdza devīto desmitu 93 dalībnieku konkurencē.

Pēdējās izmaiņas , 13.06.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē