Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Carlsberg vēju pavēlnieki

Ķīšezeram tiekot sakultam līdz alus putu konsistencei, sestdien "Ozo Golf Club" risinājās "Carlsberg Open", - iespējams, līdzšinējā sezonā vējainākais turnīrs. Stihijas spēks gan bija par knapu, lai nobremzētu uzvarētājus trijās ieskaites grupās, kur vislabāk veicās Ilmāram Naglim senioram, Uģim Jankavam un Lailai Forstmanei.

Naglis seniors finišēja ar 38 stableford punktiem, par punktu apsteidzot Andri Keiselu, bet trijnieku ar 36 punktiem spēcīgākajā kungu handikapa grupā noslēdza Johnny Fanello. Otrajās sacensībās pēc kārtas uzreiz aiz goda pjedestāla palika Ivars Grunte, taču arvien parādot atzīstamu stabilitāti, jo kopš maija beigām viņš visos turnīros iekļuvis TOP 5.

Otrajā handikapu grupā Uģis Jankavs palika nepārspēts ar 49 punktiem, kas ļāva par sešiem punktiem tikt priekšā abiem pārējiem laureātiem Kasparam Daugaviņam un Maksimilianam Bērziņam.

Dāmu konkurencē ar 46 punktiem triumfēja Laila Forstmane, par sešiem punktiem apsteidzot otrās vietas ieguvēju Anitu Gaili. Trešā ar savam handikapam atbilstošiem 36 punktiem finišēja Anna Diāna Švanka. Nekad iepriekš šosezon dāmas kādā "Open" turnīrā nebija pulcējušās tik kuplā skaitā, un 22 dalībnieču vidū spēlēja Latvijas izlases līderes Krista un Māra Puisītes, kā arī Laura Jansone.

Laba iespēja pacīnīties pret brango pūtienu golferiem bija 13. bedrītē, kur pirmajā sitienā pretvēja savaldīšanai kungi izmantoja visdažādāko nūju arsenālu. Kam labāks šķita 6. dzelzis, kam vuds, bet no 78 dalībniekiem pie bērdijiem dīķa bedrītē tika vienīgi Roberts Tiļuks un Mārtiņš Šternbergs.

Par bērdiju 13. bedrītē īpašas balvas nepienācās, taču Šternbergs un vēl trīs veiksminieki tādas sev sagādāja, ar PAR izspēlējot 12. bedrīti. Protams, ar četriem sitieniem 12. bedrītē pietika ne tikai Aigaram Pērkumam, Viktoram Privertam, Robertam Bišam un "Ozo" grīnkīperam, taču izlozē tieši viņi no sponsoriem iemantoja pa kastei alus.

Kā jau tuvās Līgo noskaņās, balvās alus bija arī visiem laureātiem, taču tie, kam gadu skaita dēļ tas vēl nepienāktos, nosolījās savas nedaudz grādīgās trofejas pilnībā nodot vecāku rīcībā.

Pēdējās izmaiņas , 12.06.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē