Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Izlasē papildinājums

Līdz ar Latvijas Golfa federācijas valdes lēmumu ceturtdien papildinājās Latvijas izlase jeb, pareizāk sakot, tās B sastāvs. Līdzšinējiem junioriem pievienojās Roberts Eihmanis no Salienas. Daļa jauno izlases golferu jau nākamās nedēļas sākumā dosies uz sacensībām Igaunijā.

Uz "Estonian Golf & Country Club" brauks 10 juniori trenera Artūra Krukova vadībā. Par pamatu ņemot pretendentu handikapu, komandas zēnu pusi veidos Rihards Tiļuks, Roberts Vanags, Kristaps Tunsts, Rūdolfs Ķelle, Klāvs Andersons un Daniels Henilans. Savukārt no meitenēm aicinātas Linda Dobele, Elīza Vilde, Ieva Čače un Anna Švanka.

Pirmdien jaunajiem golferiem paredzēts treniņraunds, bet otrdien būs sacensības, kur vecākās grupas spēlēs no tālākajām izsitienu vietām. Zēniem jāgūst pieredze laukumā, kur šovasar junioru izlasei jāspēlē Eiropas Golfa asociācijas Izaicinājuma balvas turnīrā, un meitenēm arī nepieciešama prakse sacensībās ārpus Latvijas mazāk pazīstamos laukumos.

Iespēja kandidēt uz vietu Latvijas izlases sastāvā dalībai EGA Izaicinājuma balvas izcīņā ir piedāvāta arī "LMT Open" nopietnu pieteikumu izdarījušajam Kristapam Gulbim. Tagad ir viņa ziņā, vai pieņemt sadarbības nosacījumus dalībai izlasē.

Pēc treniņnometnes, kas risinājās no Anglijas atbraukušās treneres Sarah Claridge vadībā, un viņas viedokļa uzklausīšanas, kļuvis skaidrs, ka šovasar uz "Junior Open" Britu salās no Latvijas dosies Ieva Čače un Svens Ermansons.

Pēdējās izmaiņas , 10.06.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē