Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Uzvara iedvesmai

Sasniedzis turnīrā labāko rezultātu sitienu spēlē un guvis pirmo vietu spēcīgākajā kungu handikapu grupā stableford ieskaitē, Vilis Krištopans varēs pozitīvās noskaņās gaidīt nākamo nedēļas nogali, kad Austrijā gaidāma viņa debija Eiropas senioru čempionātā. Jaunmārupes kausa izcīņā Krištopana rezultāts bija 75 sitieni un 35 punkti.

Kļūt par Jaunmārupes kausa ieguvēju Krištopanam palīdzēja zemāks handikaps, kas ļāva apsteigt, iespējams, sīvāko konkurentu "Viesturu" laukumā Guntaru Dobeli. Abiem spēcīgākās grupas labākajiem spēlētājiem bija pa 35 punktiem.

Taču Dobeļi bez uzvaras nepalika, par ko parūpējās Latvijas izlases golfere Linda Dobele, kura laukumu izgāja ar 76 sitieniem, un 34 stableford punkti viņai garantēja pārsvaru pār visām sāncensēm spēcīgākajā dāmu grupā.

Otrajā HCP grupā kungiem vienīgais labāk par savu handikapu nospēlēja Gundars Rauza, un tas bija sniegums uzvaras vērtē. Trijniekā iekļuva arī Daniels Henilans un Andris Rodze, kuram tas ļāva pirmo reizi saņemt paša uzņēmuma izgatavotu kausu.

Trešajā kungu grupā savu šīssezonas uzvaru kolekciju papildināja GK "Viesturi" prezidents Gunārs Pīlādzis, bet dāmām otrajā grupā labākā bija Žanna Sabitova.

Savukārt Krištopans ir sekojis pērn solītajam šogad nepalaist garām iespēju spēlēt nopietnos Eiropas senioru turnīros. Šāda līmeņa sacensībās Krištopans saskata lielāku izaicinājumu un ieguvums no turnīra Austrijā būs ne tikai vietas izteiksmē mērāms.

Eiropas senioru čempionāts notiks "Golf & Landclub Achensee" laukumā no 10. līdz 12. jūnijam.

Pēdējās izmaiņas , 06.06.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē