Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Rekordu diena "LMT Open"

Pozitīviem pavērsieniem bagāts izdevās tradicionālais "LMT Open" turnīrs, kas "Ozo Golf Club" laukumā risinājās saulainā vasaras sestdienā. Dažu spēlētāju panākumi bija tik negaidīti viņiem pašiem, ka šoreiz uzvarētāju sarakstu droši var dēvēt par pārsteidzošu gan tajā iekļuvušo spēlētāju, gan viņu rezultātu dēļ.

Spēcīgākajā handikapu grupā kungiem nepārspēts palika Kristaps Gulbis, savācot 46 stableford punktus. Taču vēl jo būtiskāk, ka tenisa Gulbja brālis bija labākais arī sitienu spēles ieskaitē, finišējot ar 77 sitieniem jeb +5 virs PAR, kas ir viņa personiskais rekords, un mazliet pat samulsināja pašu spēlētāju.

Kristapam Latvijā pēdējais līdz šim reģistrētais handikaps bija HCP 33, taču pēc kārtējās ziemas sezonas, kas tika pavadīta golfa skolā Ziemeļamerikā, bija skaidrs, ka diez vai šāds HCP varētu atainot viņa spēles reālo līmeni. Par "LMT Open" uzvarētāju HCP 0-13 grupā Kristaps kļuva, spēlējot ar slopētu handikapu 15, bet rezultāti rāda, ka viņam šoreiz konkurentu cīņā par pirmo vietu nebija, jo otrajā pozīcijā finišējušais Igors Lipskis tika apsteigts par 10 punktiem.

Amerikā rezultāti turnīros Kristapam lielākoties bijuši tuvu 90 sitieniem raundā, un vēl pirms gada LMT Latvijas amatieru čempionātā viņš netika pāri katam, taču šī vasara jaunajam golferim iesākusies lieliski. Latvijas junioriem pieteicies vēl viens nopietns konkurents cīņā par vietu izlasē.

Ar personisko rekordu un diviem bērdijiem rezullātu kartītē par uzvarētāju otrajā handikapu grupā kungiem kļuva Armands Bērziņš - Rīgas "Dinamo" hokejists sitienu spēlē laukumu izgāja ar 90 sitieniem, kas nodrošināja 47 stableford punktu guvumu.

Savukārt dāmu konkurencē ilgāku laiku bez uzvarētājas runu sacerēšanas dzīvoja Ineta Krodere-Imša, taču "LMT Open" izmainīja lietu līdzšinējo plūdumu, un ar 40 stableford punktiem uzvara bija kabatā.

"LMT Open" rīkotāju augstais organizatoriskais līmenis veicināja sezonas pirmo anšlāgu "Ozo" laukumā - turnīram pieteicās 120 spēlētāju, tādēļ divi desmiti palika bešā, jo vairāk par 100 dalībniekiem nebija iespējams uzņemt. Arī nākamajos turnīros iespēju spēlēt vislabāk nodrošināt ar ļoti savlaicīgu pieteikšanos.

Pēdējās izmaiņas , 05.06.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē