Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

"Siltajos" pļavu čempionāta 3.posms

Pļavu golferi sestdien golfa laukumā „Siltie“ Gulbenes pusē aizvadīs Pļavu čempionāta 3.posmu, kur iespēja izvirzīties vadībā kopvērtējumā būs vietējam spēlētājam Gundaram Rauzam, kurš tikai par pieciem punktiem atpaliek no pašreizējā līdera siguldieša Gata Liniņa.

Iepriekšējā posmā „Zēmelēs“ sacensībām lieliski sagatavotajā pļavu golfa laukumā un īsti vasarīgā laikā labāko rezultātu uzrādīja pašreizējais kopvērtējuma līderis Liniņš (62 sitieni), otrajā vietā ierindojās Ingars Priščepa (65 sitieni), bet godalgoto trijnieku noslēdza Haralds Flemings (67 sitieni).

Iesācēju jeb HCP36 grupā jau otro posmu pēc kārtas savu pārākumu parādīja gulbenieši – pirmais Aldis Strads, otrais - Jānis Sprincis, bet trešais - Vitauts Bošs.

Dāmām pirmā bija Daiga Matisone.

Paralēli Pļavu golfa čempionāta posmam norisinājās arī pirmais „Zēmeles“ kauss, kura ieskaitē tika vērtētas tikai divas laukuma sarežģītākās bedrītes – 5. un 6. bedrīte. Kungiem labākie bija Liniņš, Priščepa un Jānis Ciaguns, bet dāmām – Matisone.

Čempionāta kopvērtējumā Liniņš kungiem ir vadībā ar 62 punktiem, bet otro un trešo vietu dala Rauza un Flemings – abiem pa 57 punktiem.

Dāmām pirmā ir Agita Tretjakova, otrā - Vita Priedīte, bet trešā - Laima Lūse.

Sacensību sākums "Siltajos" paredzēts plkst. 10:00. 

Informāciju sagatavoja:

Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 04.06.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē