Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Labākā golfa studente

ASV studentu sporta (NCAA) sezonas noslēgumā labākās spēlētājas balvu otrdien piešķīra zviedrietei Caroline Hedwall. Oklahomas valsts universitātes golferes nopelnu sarakstā jau iepriekš daudz vietas aizņēma augstākās raudzes panākumi, kam šopavasar Hedwall pievienoja NCAA čempiones laurus.

Pirms nepilniem diviem gadiem Hedwall Zviedrijas nacionālās izlases sastāvā kļuva par pasaules amatieru komandu čempioni, bet šosezon viņa NCAA čempionāta finālturnīrā atkārtoja visu laiku labāko ASV studentu sasniegumu, izcīnot uzvaru ar rezultātu -12 zem PAR.

Hedwall ir Eiropas amatieru čempione, un Oklahomā viņa studēja otro mācību gadu.

Tiesa, NCAA sezonas beigu posmā bija ne tikai triumfa mirkļi, bet arī daži drīzāk dīvainiem kurioziem piekaitāmi notikumi.

NCAA Centrālās divīzijas čempionātā kāda golfere pārliecinājās, ka diskvalifikāciju var saņemt ne tikai par noteikumu pārkāpumu, bet arī tādu rīcību, kas iznerro sāncenšus.

Noterdeimas universitātes spēlētāju Annie Brophy diskvalificēja pēc maldinošu rezultātu iesniegšanas, lai gan viņas rezultātu kartītē visi skaitļi atbilda īstenībai. Lai patracinātu konkurentes, Brophy pēdējā raundā rezultātu savācējiem laukumā nosauca patiesībai neatbilstošus rezultātus, un dažas komandas kluba mājā jau palika nemierīgas, gaidot pārspēli.

Turnīra komiteja neko jautru Brophy rīcībā nesaskatīja un golferi diskvalificēja par nesportisku uzvedību. Vēlāk par savu nodarījumu golfere atvainojās, sakot, ka nebija līdz galam aizdomājusies par savas rīcības sekām.

Pēdējās izmaiņas , 02.06.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē