Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Bieži viesi EGCC

Netālu no Tallinas jūras krastā izvietotais "Estonian Golf&Country Club" laukums Latvijas golferiem ir itin labi zināms, taču ceļi uz to šogad vedīs arī vairāku iepriekš zināmu turnīru dēļ. Divi ievērojamākie no tiem būs Eiropas Golfa asociācijas (EGA) Izaicinājuma balvas izcīņa zēnu komandām un "Estonian Open", kur aicina piedalīties ikvienu atbilstoša handikapa īpašnieku.

Lai labāk iepazītu sacensību laukumu, potenciālie Latvijas zēnu izlases dalībnieki jau jūnija vidū viesosies "Estonian Golf&Country Club", kur uzspēlēs Igaunijas junioru tūres posmā. Savukārt EGA Izaicinājuma balvas mači sāksies jūlija beigās, kad Latvijas dalībnieki ceļu uz ziemeļiem mēros "Ozo Golf Club" pro Artūra Krukova vadībā.

Iepriekšējā nedēļā pirms EGA Izaicinājuma balvas no 23. līdz 25. jūlijam risināsies "Estonian Open" izcīņa amatieru konkurencē, un arī šogad igauņi ir pārliecināti, ka turnīrs izdosies ar gana spēcīgu dalībnieku sastāvu. Līdzīgi kā pērn arī šovasar iespējas startēt ir Latvijas golferiem - pieteikšanās handikapa limits ir 9,4 kungiem un 15,4 dāmām.

"Estonian Open" rīkotāji rēķinās ar 108 kungu un 36 dāmu līdzdalību, bet lielāka pieteikumu skaita gadījumā izšķirošs faktors būs pretendentu handikaps. Kats paredzēts pēc otrās dienas 54 kungiem un 18 dāmām, vai nedaudz vairāk spēlētājiem vienādu rezultātu gadījumā.

No Latvijas jau pieteicies Kārlis Broders, un pagaidām ir vienīgais pretendents ar plusa handikapu. Turklāt Broderam tāpat kā Lindai Dobelei ir garantēta vieta "Estonian Open" pēc pagājušā gada turnīra rezultātiem. Kārlis pērn dalīja 4. vietu, bet Linda noslēdza labāko piecinieku dāmu konkurencē.

"Estonian Open" pieteikuma formu var aizpildīt līdz 30. jūnijam rīkotāju mājaslapā. Dalības maksa ir 100 eiro bez treniņu raunda green fee (plus 35 eiro).

Intereses gadījumā atbilstoši kandidāti var pieteikties arī Somijas senioru čempionātam, kas notiks no 30. jūlija līdz 1. augustam "Aura Golf Club". Gadu stāžs ir 55 kungiem un 50 dāmām, savukārt HCP limiti attiecīgi 12 un 24. Dalības maksa, ieskaitot treniņu raundu, paredzēta 100 eiro. Plašāka informācija pieejama Latvijas Golfa federācijā.

Pēdējās izmaiņas , 28.05.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē