Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Drīz tradicionālā Golfa diena

Šo svētdien, 30. maijā, "Ozo Golf Club" risināsies par ikgadēju pasākumu kļuvusī atklātā Golfa diena, kur būs gaidīti visi bērni un jaunieši, lai iepazītu spēli. Kam iepatiksies, Rīgas Golfa skolā varēs visa gada garumā trenēties olimpiskajā sporta veidā.

Pirmo reizi RGS rīkotā golfa diena notika 2003. gadā, un septiņu gadu laikā ir izauguši jaunie golferi, kas svētdien jau paši varēs palīdzēt spēles pamatu ierādīšanā jaunpienācējiem. Ar bērniem darbosies arī "Ozo Golf Club" treneris Artūrs Krukovs un RGS vadītāja Santa Puče.

Atklātajā Golfa dienā ikviens bērns varēs pats praksē izmēģināt golfa spēli. Krukovs kopā ar RGS meistarīgākajiem audzēkņiem demonstrēs sitienus un atklās interesentiem spēles ābeces prasības.

Lai gan RGS ir treniņu grupas arī 5 līdz 7 gadus veciem bērniem, tieši jaunāko atvašu apmācība ir guvusi pagaidām lielāko atsaucību, tāpēc vakantu vietu šajā vecuma grupā vairs nav. Taču cita vecuma bērniem un jauniešiem arvien būs visas iespējas pieteikties treniņu grupās.

Vasarā RGS rīko saviem audzēkņiem sacensību tūri, un labi sportiskie rezultāti pavērs iespēju iekļūt Latvijas izlases junioru sastāvā.

Dalības maksa par apmācību RGS atkarībā no dalībnieka treniņu grupas un vecuma ir no 15 līdz 30 latiem mēnesī. Sasniedzot augstu meistarību - singla handikapu - RGS audzēkņi var saņemt atbrīvojumu no dalības maksas.

Atklātās Golfa dienas sākums paredzēts plkst. 12.

Pēdējās izmaiņas , 27.05.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē