Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Pavasara kauss Vasarsvētkos

Golfa Vasarsvētku draudze svētdien bija pulcējusies "Viesturos", kur pirms lietavu sākuma mierīgi paspēja izspēlēt Pavasara kausa turnīru. Labākos rezultātus nopietnāko handikapu grupās sasniedza Tēvs Guntars un Māte Daiga - pietiek tak paraudzīties Latvijas izlases spēlētāju sarakstā, lai šādu titulu pamatotība golfa aspektā neradītu nekādas šaubas.

Guntars Dobelis vēlreiz apliecināja, ka ar "Viesturu" laukumu spēj labi saprasties, un 34 stableford punkti viņam nodrošināja uzvaru HCP 0-12 kungu grupā. Par diviem punktiem atpalika otrās vietas ieguvējs Ilmārs Naglis seniors, bet Vilim Krištopanam 3. vieta nedevās rokā bez cīņas, jo šoreiz singlu un viņiem pietuvināto HCP grupā bija pieci dalībnieki.

Pārējos konkurentus aiz sevis Dobelis atstāja arī iespaidīgāko draivu 5. bedrītē, par ko tradicionāli pienācās atsevišķa balva.

Savukārt dāmām HCP 0-18 grupā Daiga Puisīte ar laukumu bija uz vienas nots, ko apliecina 35 punktu guvums un rezultāts +8 virs PAR sitienu spēlē. Vēl vienu balvu Puisīte nopelnīja par tālāko izsitienu 8.bedrītē, un tas viss jau nākamajā dienā pēc Dāmu turnīra "Ozo", kas nenoslēdzās ar balvu pasniegšanu vien.

Savā līgā spēlēja Toms Redlihs otrajā HCP grupā kungiem, iekrājot 42 punktus un sadeldējot handikapu līdz HCP 17. Savukārt HCP 25-36 grupā otrajā turnīrā pēc kārtas uzvarēja GK "Viesturi" prezidents Gunārs Pīlādzis, tāpat kā pirms nedēļas nospēlējot precīzi sava handikapa līmenī. Dāmām otrajā HCP grupā veiksmīgākā diena bija Vitai Priedītei.

Spēlēšana pagāja saulstaru pielietā laukumā, bet no priežu mežiem pirms vakara lietus vēl gāzās iespaidīgi putekšņu vāli, kuru dēļ nemierīgāka diena bija papildu izsaukumu saņēmušajam grīnkīperam Artūram Ozoliņam, jo acīgākie golferi pat bija nobažījušies, vai no meža puses nākošie gaišie mākoņi nav kāda uguns posta darba vēstneši.

Pēdējās izmaiņas , 23.05.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē