Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Lakatiņiem plīvojot, uzvar Lipska un Melle

Sestdien "Ozo Golf Club" laukumā risinoties Sieviešu golfa kluba sezonas atklāšanas turnīram, bija patīkami vērot, kā laukumu iekarojušas 34 dāmas, visas baltā golfa apģērbā, bet katra atšķīrās ar krāsainu un košu akcentu lakata veidā. Tas arī saprotami, jo atklātās sacensības bija nodēvētas par “Lakatu turnīru”.

Uzvarētājas tika noteiktas divās handikapa grupās pēc stableford punktiem. Handikapa grupā no 0 līdz 25 pārliecinoši uzvarēja Viktorija Lipska ar 37 punktiem, bet HCP grupā no 26 līdz 36 pārāka bija Agita Melle ar 40 punktiem.

Jāteic, ka sīvākās cīņas pirmajā grupā bija par otro un trešo vietu, jo ar 32 punktiem laukumu izspēlēja četras dāmas.

Pirmo trīs vietu ieguvējas abās grupās saņēma skaistus kausus termosa veidolā no Sieviešu golfa kluba un balvas no atbalstītāja “Moss” un veikala “Mango”. Visām dāmām tika piemiņas balvas no turnīra sponsora “Moss” un veikala “Mango” kolekcijas.

Sieviešu golfa klubs pateicās "Ozo Golf Club" laukumam par jauko uzņemšanu, noorganizēto skaisto laiku un green fee atlaidi uz pusi. Cik iespaidīgu efektu dāmas radīja "Ozo"  laukumā, var nojaust, aplūkojot 'Dienas foto'.

Pēdējās izmaiņas , 23.05.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē