Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Ziedoņa laika čempioni

Var jau būt, ka pie Gaujas ievziedu laikā ir auksti, bet pie Mārupes šis likums gan nav spēkā. Tiesa, spožākie saulstari svētdien atspīdēja jau pēcpusdienā golferu zupas šķīvjos, taču arī līdz tam "Signum Open" notika visai komfortablā gaisotnē, un "Viesturos" bija nodarbināti gan turnīra dalībnieki, gan viesi.

Ilmārs Naglis seniors uzvarētāja uzrunā ne pārāk nopietni apgalvoja, ka šoreiz juties psiholoģiski ļoti stabili, jo jau pirms starta varēja būt pārliecināts par TOP 3 finišu kungu zemāko HCP grupā. Tomēr citās ieskaites grupās uz vietu labāko trijniekā bija krietni vairāk pretendentu.

Spēcīgāko handikapu dāmu konkurencē, neraugoties uz nepateicīgi zemu handikapu, ar ļoti respektablu 72 sitienu rezultātu un 34 stableford punktu guvumu uzvarēja Latvijas izlases golfere Linda Dobele. Savukārt dāmu otrajā grupā labākā ar 35 punktiem bija Aija Jurģele.

Kungiem otrajā grupā sev par nelielu pārsteigumu pirmo vietu izcīnīja Toms Redlihs, kurš pēc ne tika veiksmīgas spēles otrajā deviņniekā uz uzvaru pat necerēja. Savukārt trešajā HCP grupā labākais bija GK "Viesturi" prezidents Gunārs Pīlādzis, kam apbalvošanas pasākumos ierastāk ir būt pasniedzošajā, nevis saņemošajā pusē.

Ja turnīra galvenais atbalstītājs Andris Rodze pats bija spēlētāju vidū, tad viņa kolēģi no SIA "Signum" itin kuplā pulkā iemēģināja treniņlaukumu un ripināšanas grīnu, izspēlējot arī mazas sacensības.

Sacensību noskaņas svētdien valdīja arī netālu esošajā Salienas Kluba laukumā, kur Kapteiņa dienas sacensībās savu karogu vistālāk laukumā aizgādāja Ints Krasts un kļuva par uzvarētāju.

Gluži nemanot sacensību sezonā pirmais mēnesis jau garām, un, cerams, drīz vien rezultāti sāks uzlaboties arī tiem, kam vajadzīgs nedaudz ilgāks laiks, lai ieskrietos.

Pēdējās izmaiņas , 16.05.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē