Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Dažādi piedzīvojumi "Nexum" turnīrā

Maijmēness vidus iestāšanos "Ozo Golf Club" laukumā šajā nedēļas nogalē iezīmēs "Nexum Insurance Technologies Open" - turnīrs ne tikai ar garu nosaukumu, bet arī balvu klāstu. Lai nopelnītu kādu atzinību, pat nebūs obligāti uzvarēt kādā no ieskaites grupām, un kļūšanai par hole in one automašīnas īpašnieku, kā zināms, pietiek pat ar vienu sitienu.

Stableford punktu spēlē būs pat četras vērtējuma grupas - līdzās jau ierastajām divām kungu HCP grupām un dāmu ieskaitei, atsevišķi uz savu pirmo vietu sestdien pretendēs arī golferi ar handikapu virs 36. 

Savukārt 13. bedrītes izspēlē par viena veiksmīga sitiena cenu varēs tikt pie skaistuļa "Jaguar XF", kas pretendē kļūt par Latvijas golfā pirmo sacensībās nopelnīto hole in one automašīnu.

Papildu intriga būs arī 11. bedrītē, kas, neraugoties uz savu PAR 4 statusu, kārdinās ar pirmo sitienu tikt līdz grīnam. Bedrītes starta vieta būšot pietiekami pielaidīgā distancē, lai iespēja aizsist līdz grīnam nedotu mieru ne tikai lielajiem meistariem.

Līdzīgi kā "Ozo" bērdiju dienā būs arī loterija, kurā piedalīsies visu PAR autori. Turklāt katra ar PAR izspēlēta bedrīte golferim nodrošinās vienu lozi loterijas cepurē, palielinot iespēju tikt pie laimesta. Kam izlozē Fortūna stāvēs klāt, tā pagādās kādu pudeli teicama "Cognac Ferrand" konjaka. Vienīgi jāielāgo, ka balvas pasniegs izlozē klātesošajiem dalībniekiem.

Tā kā turnīrā cirkulēs ne tikai enerģijas ziņā spēcīgi dzērieni, dalībnieku loks ir noteikts ar 21 gadu vecumu sasniegušiem amatieriem.

Nexum Insurance Technologies Open

NOLIKUMS

2010.gada 15.maijs – plkst. 8:00

1. Vadība

Sacensības organizē kompānija Nexum Insurance Technologies un tiesāšanu nodrošina Ozo Golf Club sacensību komiteja. Tiesnesis – Gunita Keiriša.

2. Laiks un vieta

Sacensības notiek Ozo Golf Club laukumā 2010.gada 15.maijā. Sākums plkst. 8:00 no 1. bedrītes saskaņā ar izlozi.

3. Dalībnieki

3.1. Sacensībās lūgti piedalīties amatieri, kas sasnieguši 21 gadu vecumu.

3.2. Sacensības notiek dāmu un kungu konkurencē.

3.3. Spēlētājiem HCP kartes obligātas.

3.4. Spēlētāji ar 2010.gada LGF izsniegtajām HCP kartēm iegūst LGF reitinga punktus.

3.5. Kopējais dalībnieku skaits ne vairāk par 100 (reģistrācijas apstiprinājums pēc pirmās rokas principa).

4. Sacensību formāts un noteikumi

4.1. Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un Ozo Golf Club vietējiem noteikumiem.

4.2. Sacensību formāts - Stableford punktu spēle. Sacensības notiek 4 handikapa grupās:

1.grupa – kungi (HCP 0 – 15)

2.grupa – kungi (HCP 16 – 35)

   3.grupa – dāmas

4.grupa – HCP36+

4.3. Sievietes spēlē no sarkanajām izsitienu vietām. Pārējie – no dzeltenajām izsitienu vietām. Latvijas izlases dalībnieki attiecīgi no zilajām (dāmas) un baltajām (kungi) izsitiena vietām.

4.4. Pēc sacensībām spēlētājs savu spēles karti nodod sacensību komitejai kluba recepcijā (rezultātu apkopošanai).

4.5. Bumbiņu marķēšana obligāta.

5. Vietu dalīšana:

  • Katrā grupā uzvar tas spēlētājs, kurš savāc visvairāk stableford punktu. Apbalvoti tiek katras grupas pirmie trīs vietu ieguvēji. Grupas uzvarētājs saņem Nexum kausu. 4. grupā HCP36+ balvu saņem tikai pirmās vietas ieguvējs.

  • Ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu, augstāk atrodas spēlētājs, kam zemāks (labāks) HCP. Ja spēlētāju HCP ir vienādi, tad uzvarētājs tiek noteikts pēc stableford punktu summas laukuma pēdējās deviņās bedrītēs (no 10 – 18). Ja summas ir vienādas, tiek ņemtas vērā laukuma pēdējās sešas bedrītes (13 – 18). Ja arī tur summas sakrīt – pēdējās trīs (16 – 18). Atkārtoti vienāda rezultāta gadījumā – punktu skaits pēdējā bedrītē (18). Ja uzvarētāju arī pēc tam nevar noteikt, tiek atkārtoti izspēlēta 18. bedrīte pēc „pēkšņās nāves” principa.

  • Hole in One izspēle notiek uz 13. bedrītes. Galvenā balva – automašīna! Balvu iegūst tas spēlētājs, kurš sacensību laikā pirmais 13. bedrītē sasniedz mērķi ar vienu sitienu jeb eagle.

  • Nexum Insurance Technologies pasniegs speciālu balvu arī tiem diviem spēlētājiem (labākajai dāmai un kungam), kas 11. bedrītē pirmo sitienu raidīs vistuvāk bedrītei.

  • Spēlētāji, kas turnīra laikā būs veikuši laukuma bedrītes ar PAR vai labāk, pēc turnīra piedalās izlozē, kur trīs laimīgie saņems speciālas balvas no ekskluzīvā konjaka Cognac Ferrand izplatītāja Latvijā. Izlozē katrs spēlētājs piedalās ar sasniegto PAR skaitu, tātad – kam vairāk labu sitienu, tam lielāka iespēja tikt pie dāvanas. Balvu saņem tikai tie spēlētāji, kas piedalās izlozē. Ja no laimes rata izvelk spēlētāja vārdu, kas izlozi ar savu klātbūtni nav pagodinājis, šī balva tiek pasniegta nākamajam laimīgajam, kas pasākuma norisi pagodina klātienē.

    6. Pieteikšanās un izloze

    6.1. Spēlētājam ir pienākums pieteikties uz sacensībām līdz 2010.gada 13.maijam plkst. 15:00 Ozo Golfa kluba recepcijā vai pa tālr.67394399.

    6.2. Izloze ir atklāta un galīga, un tā notiek 2010. gada 13.maijā plkst. 17:00.

    7. Dalības maksa

    Sacensību dalības maksa ir 15 LVL plus green fee.

    Kluba biedri un sezonas karšu īpašnieki no green fee maksas ir atbrīvoti.

    Ozo Golf Club sacensību komiteja

  • Pēdējās izmaiņas , 10.05.2010.

    Komentāri[]
     
    Dienas foto



    Golfs.lv jautā

    Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

    Piecu gadu laikā
    5-10 gados
    Ne tik pārskatāmā nākotnē