Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

NCAA finālā bez Latvijas

Latvijas golferu pārstāvētajām universitātēm sestdien neizdevās iespītēt vietai augstskolu rangā, un ASV studentu sporta (NCAA) lielais fināls notiks bez Lauras Jansones un Kristas Puisītes līdzdalības. Spēlējot dažādos NCAA reģionālajos čempionātos, Laura un Krista finišā nonāca vienādās pozīcijās, individuāli dalot 85. vietu.

Gaišākās noskaņās NCAA Rietumu reģionālo čempionātu Kalifornijā noslēdza Krista, Stenfordas golfa laukumā pēdējā raundā sasniedzot savu labāko rezultātu turnīrā +4 virs PAR (75 sitieni). Ar četriem bugijiem rezultātu kartītē Krista sacensību pēdējā dienā bija veiksmīgākā spēlētāja Teksasas valsts universitātes sastāvā, bet čempionāta kopvērtējumā viņai ir komandā trešais labākais rezultāts (+23 virs PAR).

Komandu ieskaitē Teksasas valsts universitāte pēdējā kārtā spēja tikt vienu pozīciju augstāk un finišēja 22. vietā 24 augstskolu konkurencē. Lai gan komandas treneris Mike Akers bija vīlies par gūto vietu, viņš uzslavēja meiteņu cīņasgaru pēdējā raundā un ar cerībām lūkojas uz nākamo sezonu. Sastāvā paliek visas četras spēcīgākās golferes, turklāt jau rudenī komandai pievienosies Māra Puisīte, ar kuru Akers saista lielas cerības.

Savukārt Austrumtenesijas valsts universitāte (ETSU) ar Lauru sastāvā NCAA Austrumu reģionālo čempionātu Ziemeļkarolīnā noslēdza 15. vietā, no kārotās astotās pozīcijas atpaliekot 23 sitienus.

Pēdējais raunds NCAA studentes statusā Lauru pamatīgi nogremdēja turnīra tabulā, jo līdzšinējam rezultātam nācās pieskaitīt +11 virs PAR. Diena, nudien, nebija veiksmīga - startējot no 10. bedrītes, Laurai pēc četrām bedrītēm jau bija +5 virs PAR, un līdz beigām iekrājās 83 sitieni. Dienas vienīgajam bērdijam pretim jāliek trīskāršs bugijs, divi divkārši bugiji un pieci bugiji, bet turnīrs kopvērtējumā noslēgts ar +14 virs PAR, kas ir komandā trešais rezultāts.

ETSU komanda var priecāties par Nina Muehl, kura individuāli dalīja 4. vietu un saņēma personisku ielūgumu startēt NCAA lielajā finālā.

NCAA reģionālo čempionātu rezultāti:

Austrumu čempionāts

Individuāli

Komandu

Rietumu čempionāts

Individuāli

Komandu

Pēdējās izmaiņas , 09.05.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē