Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Otrajā kārtā uz leju

Pēc ne tik veiksmīgas dienas ASV studentu sporta (NCAA) Austrumu reģionālajā čempionātā Ziemeļkarolīnā Lauras Jansones pārstāvētā Austrumtenesijas valsts universitāte (ETSU) noslīdēja uz 12. vietu, un cīņa par iekļūšanu astoņniekā būs ļoti nopietns uzdevums.

ETSU komandā visi četri ieskaites rezultāti piektdien "Ironwood Country Club" laukumā bija +4 virs PAR jeb 76 sitieni. Laura iekrāja piecus bugijus un vienu bērdiju. Individuāli pirms sestdien paredzētās pēdējās kārtas Laura ar +3 virs PAR dala 44. vietu.

Komandu ieskaitē astoņi sitieni šķir ETSU no kārotās 8. vietas, kas ļautu iekļūt lielajā NCAA finālā. Lai arī uzdevums atspēlēt astoņus sitienus ir sarežģīts, tas nav bezcerīgs, un ar labāko spēli tomēr sasniedzams.

Neveiksmīga diena NCAA Rietumu reģionālajā čempionātā bija Teksasas valsts universitātei un Kristai Puisītei. Trijām no piecām komandas golferēm plusi iesniedzās padsmitos, un Kristas rēķinā šoreiz +13 virs PAR jeb 84 sitieni. Četriem divkāršiem bugijiem, vienam trīskāršam bugijam, un trim bugijiem mīnusu pusē pretim bija tikai viens bērdijs.

Krista pēc divām dienām ar +19 virs PAR dala 99. vietu un ir trešā labākā savā komandā.

Teksasas valsts universitātei pēdējā raundā jālūko vispirms nenoslīdēt uz pēdējo vietu, no kuras to šķir 12 sitieni, un tomēr vēl pacīnīties, lai apsteigtu tuvākās aizsniedzamās sāncenses.

NCAA reģionālo čempionātu rezultāti (pēc 2.dienas):

Austrumu čempionāts

Individuāli

Komandu

Rietumu čempionāts

Individuāli

Komandu

Pēdējās izmaiņas , 08.05.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē