Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Jauni lauri un starts mīnusā

ASV studentu sporta (NCAA) Austrumu reģionālo čempionātu Laura Jansone ceturtdien uzsāka ar -1 zem PAR, attaisnojot nule kā nopelnīto "Atlantic Sun" konferences aprīļa labākās golferes nosaukumu. Tajā pat laikā no viena studentes karjerā nopelnīta patīkama ieraksta nācās šķirties, jo fantastisku -8 zem PAR rezultātu iespēja Lauras komandas biedre Nina Muehl, kas pēc pirmās sacensību dienas palīdz Austrumtenesijas valsts universitātei noturēties labāko sešiniekā.

Startējusi ar bugiju 10. bedrītē, Laura Ziemeļkarolīnā līdz dienas finišam "Ironwood Country Club" laukumā spēja izcīnīt -1 zem PAR. Tādu pat rezultātu sasniedza ASV studentu golfa reitinga līdere Cydney Clanton no Obērnas universitātes.

Pirmās 18 bedrītes Laura izspēlēja ar 71 sitienu, kas individuālajā ieskaitē deva dalītu 20. vietu. "Atlantic Sun" konferences čempiones rezultātu kartītē bija trīs bērdiji un divi bugiji.

Savukārt Muehl no bugijiem brīvā raundā iesita astoņus bērdijus un par trīs sitienu tiesu izvirzījās turnīrā līderpozīcijās. Līdz ar to austriete laboja Laurai piederējušo ETSU rekordu, kas līdz šim bija -5 zem PAR.

ETSU "Lady Bucs" trenere Stefanie Shelton mudināja golferes noticēt sev un cīnīties par vietu NCAA finālā, lai arī pēc vietas rangā komandai pienāktos tikai 17. vieta. NCAA lielajam sezonas finālam kvalificēsies pirmo astoņu vietu ieguvējas komandu ieskaitē.

ETSU komandas rezultāts pirmajā dienā bija -3 zem PAR, bet līderes ar -8 zem PAR ir Obērnas universitātes golferes.

Savukārt NCAA Rietumu reģionālajā čempionātā Kalifornijā cīnās Krista Puisīte, pirmajā kārtā nospēlējot ar +6 virs PAR atbilstošiem 77 sitieniem un sasniedzot dalītu labāko rezultātu Teksasas valsts universitātes komandā. Prieku par dienas pieciem bērdijiem Stenfordas golfa laukumā mazināja pieci bugiji un trīs divkāršu bugiju sērija no 16. līdz 18. bedrītei.

Komandu ieskaitē Teksasas valsts universitātes "Bobcats" pirmajā raudā finišēja ar +33 virs PAR un pirms atlikušajām divām sacensību dienām ieņem 22. vietu 24 komandu konkurencē. Individuāli Krista ieņem vietu turnīra tabulas vidusdaļā.

NCAA reģionālo čempionātu rezultāti (pēc 1.dienas):

Austrumu čempionāts

Individuāli

Komandu

Rietumu čempionāts

Individuāli

Komandu

Pēdējās izmaiņas , 07.05.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē