Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Japānā 58 sitienu rekords

Karjerā septītās uzvaras atskaņas nesniegtos neko daudz tālāk par Ryo Ishikawa dzimtenes robežām, ja vien 18 gadus vecais golferis svētdien nesasniegtu Japānas tūres rekordu, pēdējā sacensību raundā nospēlējot ar 58 sitieniem jeb -12 zem PAR. Pirmajās 11 bedrītēs Ishikawa iespēja deviņus bērdijus.

Pirms pēdējā raunda Ishikawa atpalika sešus sitienus  no līdera Shigeki Maruyama, taču finišā triumfēja ar -13 zem PAR un piecu sitienu pārsvaru pār tuvākajiem sāncenšiem. Ishikawa parādīja spožu īso spēli, kas bija viņa izcilā rezultāta pamatā.

"Tas ir pilnīgi neticami. Pat nezinu, no kurienes radās visi šie bērdiji," pēc uzvaras samulsis bija Ishikawa, taču viņa rezultātu kartīte apliecināja, ka 12 bedrītes tiešām izspēlētas ar bērdijiem.

Japānas profesionālās tūres līdzšinējo atsevišķa raunda rekordu Ishikawa laboja par vienu sitienu.

Diametrāli pretējās noskaņās iegrimis Tiger Woods, kurš piektdien tikai sesto reizi profesionāļa karjerā nepārvarēja katu. "Quail Hollow" čempionātā Woods pēc necilas 74 sitienu pirmās kārtas otrajā raundā saņēma 79 sitienu nokautu un no kata robežas atpalika par astoņiem sitieniem.

Divu raundu summā savāktie 153 sitieni (+9 virs PAR) ir Woods visu laiku otrais sliktākais rezultāts 36 bedrīšu izspēlē.

Pēdējās izmaiņas , 02.05.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē