Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Aicina piedalīties

Rēķinoties ar Latvijas golferiem tāpat kā ar citu valstu spēlētājiem, dažādu nacionāla mēroga turnīru rīkotāji arī uz mūsu pusi sūta ielūgumus piedalīties viņu sacensībās. Jo īpaši aktīvas centienos paplašināt savos nacionālajos čempionātos pārstāvēto dalībvalstu sarakstu ir vairākas Austrumeiropas zemes.

Tomēr piedāvājumi nav adresēti golfa tūristiem, par ko skaidri norāda dalībai nepieciešamie handikapi. Ja nu vienīgi Slovēnijas senioru čempionātā aicina spēlēt dāmas ar HCP ne lielāku par 32 un kungus ar HCP zem 26,4.

Toties no 8. līdz 10. jūlijam paredzētajā Nīderlandes senioru čempionātā dalības handikapa robeža ir attiecīgi HCP 8 kungiem un HCP 10 dāmām.

Savukārt dalībai Čehijas midamatieru čempionātā Latvijā varētu piemeklēt ne vienu vien atbilstošu kandidātu, jo pieteikumus var iesniegt līdz turnīra sākumam 35 gadu vecumu sasnieguši HCP 11,4 kungi un HCP 18 dāmas. Sacensības notiks no 27. līdz 29. maijam "Golf Club Karlstejn" laukumā, un pieteikumus pieņem līdz 20. maijam.

Tikmēr slovēņi dalībai savā nacionālajā čempionātā 27.-29. maijā ir izvirzījuši augstus kvalifikācijas kritērijus - HCP 6 kungiem un dāmām. Rīkotājiem vienmēr ir jāsabalansē centieni pēc augstas meistarības golferu līdzdalības ar pietiekami plašu pārstāvību sacensībās, tādēļ iepriekš paredzēt, kas uz vietas būs sagaidāms, nav viegls uzdevums.

Ja kādam potenciālajam ārvalstu sacensību dalībniekam rodas interese par piedalīšanos, plašāku informāciju var lūkot Latvijas Golfa federācijā.

Pēdējās izmaiņas , 30.04.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē