Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Lemšana pēc Turīnas

Kamēr jo daudzi golfa bruņinieki vēl nav atgriezušies no aizjūru ceļojumiem vai olimpisko batāliju vērošanas Itālijas Alpos, nopietnāku jautājumu risināšana pagaidām nav plānota. Līdz ar to arī spriešana par jaunā ģenerālsekretāra amata pretendentiem plānota ne agrāk par februāra beigu daļu.

 

Kā jau vēstīts, Armands Puče ir nolēmis daudzo darba pienākumu dēļ no Latvijas Golfa federācijas ģenerālsekretāra pienākumu pildīšanas atteikties. Tā kā vieta nevar palikt tukša, atliek izspriest, kura persona spētu vislabāk darboties golfa sabiedrības interesēs.

 

Lai gan Puče uzskata, ka pašreizējā situācijā nebūs izšķirošas nozīmes tam, kurš tieši kļūs par viņa pēcteci federācijas vadībā, tomēr skaidrs, ka ir atšķirība, vai jaunais ģenerālsekretārs netraucēs pozitīviem procesiem, vai spēs tos veicināt.

 

Tā kā vairākkārt ir uzsvērts, ka katrs golfa spēlētājs ir daļa no federācijas, šī ir tā reize, kad ikviens ir aicināts paust savu viedokli un nosaukt kādu, kas spētu veicināt turpmāku Latvijas golfa attīstību.

 

Viedokļu apmaiņai un domu izteikšanai nepieciešamā medija lomu ir gatavs uzņemties arī golfs.lv.

 

Pēdējās izmaiņas , 14.02.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē