Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Nenosaldējami

Cepuru festivāla turnīrā "Ozo Golf Club" laukumā sestdien drīzāk prasījās pēc siltas, nevis tālu aizmetamas galvassegas, taču aukstais vējš un drēgnums nevienu no laukuma neaizbiedēja.

Lieliskā noskaņojumā mājup varēja doties abas galvenās balvas klasiskajā stableford ieskaitē guvusī Kaleiņu ģimene, bet īpašajā cepuru formātā vislabāk golfu ar nelielu vieglatlētikas akcentu apvienoja Daiga Puisīte un Klāvs Andersons.

Kungiem stableford spēlē Gatis Kaleinis bija neaizsniedzams ar 44 punktiem, savukārt 2. vietu ar lielisku sitienu spēles rezultātu (75) nodrošināja Kristaps Krištopans. Turklāt trīs bedrītes pirms finiša Krištopana cīņā ar laukumu bija neizšķirts, tomēr trīs bugiji atlikušajā daļā piebremzēja stableford rezultātu līdz 38 punktiem. Tas tomēr ļāva par viena punkta tiesu būt priekšā 3. vietas ieguvējam Jānim Kraulim.

Dāmām Ilze Krūskopa-Kaleine uzvarēja ar 31 punkta guvumu, apsteidzot tuvākās sekotājas Mārīti Kāpostiņu un Sandru Opiti.

Sīva cīņa izvērsās arī Cepuru formātā, kur katra dalībnieka gūto vietu noteica, summējot laukumā gūtos stableford punktus ar panākumiem savas galvassegas mešanā. Pirms sitiena no pirmā tee vislabākās pozīcijas ieguva Guntars Zālītis, kurš saņēma 21 punktu par tikpat metru tālu pretvējā raidītu hokeja ķiveri.

Zālītis ķiveri ne tikai meta, bet atbilstoši nolikumam arī turēja galvā visu izspēles laiku, tādēļ turnīra rīkotāji viņa uzņēmību kompensēja ar gandarījuma balvu. Tomēr laukumā gūto punktu Zālītim pietrūka, lai pretendētu uz ieskaites galveno balvu - kovboja stila platmali.

Visveiksmīgākais cepurnieks izrādījās Klāvs Andersons, kurš savu ausaini aizlidināja 16 metrus, laukumā sapelnīja vēl 35 punktus, un summā ar 51 punktu bija labākais. Kaleinim pietrūka viena punkta vai cepures lidojuma metra, lai tiktu pie balvas arī šajā ieskaitē.

Dāmu konkurencē tikai pēc Puisītes metiena cepure nolidoja ar diviem cipariem rakstāmu metrāžu, kas ar summā iekrātiem 38 punktiem (27+11) ļāva gūt pirmo vietu.

Pēdējās izmaiņas , 24.04.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē