Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Krievu ziema bez latviešiem

Atšķirībā no iepriekšējām reizēm šogad februārī Krievijas Ziemas kausa izcīņa notika bez Latvijas golferu līdzdalības. Par citvalstu spēlētāju atsaucību organizatori gan nevarēja sūdzēties, jo cīņām "Santa Ponsa Golf Club" laukumos reģistrējās nedaudz vairāk par simtu dalībnieku no vairāk nekā 10 valstīm.

Paši Krievijas golferi bija trešā daļa no spēlētāju skaita, bet pārējo dalībnieku skaitā bija gan mājinieki spāņi, gan ciemiņi no Anglijas, Skotijas, Vācijas, Itālijas, Zviedrijas, Somijas, Nīderlandes, Šveices, kā arī Ukrainas, Kazahstānas, Indijas un Čīles pārstāvji. No Krievijas golferiem bija pārstāvēta ne tikai Maskava un Sanktpēterburga, bet arī Toljati un Saratova.

Maljorka viesus uzņēma ar 15 grādu siltumu un sauli, kas Krievijas spēlētājus jo īpaši iepriecināja, zinot, ka dzimtenē tobrīd divtik vairāk grādu bija mīnusos.Visi reģistrējušies spēlētāji gan līdz laukumam nenonāca, un dalībnieku koskaits aprobežojās ar nedaudz vairāk kā astoņiem desmitiem golferu.

Spēlējot tradicionālā formātā, labākos noteica stableford punktu spēlē atsevišķi kungiem un dāmām. Ziemas kausa ieguvēju noteica absolūtajā ieskaitē neatkarīgi no spētāju handikapa. Paralēli balvas pasniedza arī labākajiem atsevišķās handikapu grupās.

Labākais no krieviem kungu konkurencē bija par perspektīvu spēlētāju uzskatītais Mihails Morozovs, bet labākā no dāmām noslēdza pirmo sešinieku.

Turnīrā kopumā bija 35 Krievijas golferi, tātad tikai nepilnas divas reizes vairāk nekā latviešu, kas pieteicās spēlēt tā arī nākotnes plānos palikušajā Latvijas Ziemas "Open".

Ar vietu sadalījumu Krievijas Ziemas kausa izcīņā var iepazīties organizatoru mājaslapā http://www.rusgolf.ru/wc_iii_fin_res.xls

Pēdējās izmaiņas , 15.02.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē