Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Krista uguņo!

Lielisks finišs trešdien ASV studentu sporta (NCAA) "Southland" konferences čempionātā izdevās gan Kristai Puisītei, gan viņas pārstāvētajai Teksasas valsts universitātei. Nospēlējot pēdējās 18 bedrītes ar -1 zem PAR atbilstošiem 70 sitieniem Latvijas golfere pakāpās uz dalītu 2. vietu individuālajā ieskaitē, kā arī palīdzēja komandai par divu sitienu tiesu triumfēt komandu vērtējumā.

Spēles lielāko daļu Kristas rezultāts raundā svārstījās no +1 uz PAR, jo uz četriem bugijiem agrāk vai vēlāk izdevās atbildēt ar četriem bērdijiem. Dienas piektais bērdijs sekoja 16. bedrītē, un iegūto -1 zem PAR izdevās noturēt līdz finišam.

Viens sitiens zem PAR bija dalīts dienas labākais rezultāts "Raven Nest Golf Club" laukumā un labākais sasniegums Teksasas valsts universitātes komandai. Turnīra kopvērtējumā Krista iespēja +6 virs PAR, un kopā ar islandieti Valdis Jonsdottir dalīja līderes pozīcijas savu komandas biedru konkurencē.

Pamatoti priecājās arī Teksasas valsts universitātes komandas treneris Mike Akers, kurš īpaši uzteica Kristu un Īslandes meiteni, sakot, ka konferences čempionātā viņas atkal bija lieliskas tāpat kā iepriekš šosezon. Nudien, Akers trenētā komanda pierādīja, ka ir vērts nepadoties pat ļoti smagās situācijās, un ar neatlaidību var panākt neticami daudz.

Ja Teksasas valsts universitātes "Bobcats" meitenes pēdājā raundā komandu ieskaitē nopelnīja +8 virs PAR un bija labākās, sasniedzot dubultu rekordu, tad līdzšinējās līderes no Sam Houston universitātes sabruka uz +25 virs PAR un uzvara viņām pārvērtās izsapņotā sapnī.

"Bobcats" komandu ieskaitē finišēja ar 885 sitieniem, kas ir nebijis sasniegums gan Teksasas valsts universitātes, gan "Southland" konferences čempionātu vēsturē. Turklāt līdzšinējais augstskolas rekords (907) tika labots uzreiz par 22 sitieniem.

Individuālajā ieskaitē par čempioni ar PAR atbilstošu rezultātu kļuva Rebecca Sorensen no Centrālās Arkanzasas universitātes.

Debijas sezonā individuāli izcīnīta 2. vieta ir lielisks Kristas sasniegums, taču NCAA sezona viņai vēl nebūt nav beigusies, jo komandu gaida starts reģionālajā čempionātā, kas sāksies 6. maijā.

"Southland" konferences čempionāts

Komandas

Individuāli

Pēdējās izmaiņas , 22.04.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē