Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Talka Salienā

Atbalstot kopīgas talkas ideju, vienotiem spēkiem vides sakārtošanā sestdien iesaistīsies arī Salienas golfa kompleksā. Rīkojot talku jau otro gadu pēc kārtas, organizatori talkošanai aicina atsaukties visus kluba biedrus un jebkuru citu interesentu.

Lūk, talkas rīkotāju aicinājums:

2010.gada 24. aprīlī visā Latvijas teritorijā jau trešo gadu  norisināsies kopējā sestdienas talka. Pasākuma ideja ir balstīta uz brīvprātīgu līdzdalību vides sakopšanā, radot saliedētību, pozitīvismu un labi padarīta darba sajūtu. Pēc organizatoru prognozēm šogad pasākumam izdosies piesaistīt 200 tūkstošus cilvēku.

Salienas Golfa kluba biedri, Salienas iedzīvotāji un Salienas administrācija jau otro gadu atbalsta kopējās talkas ideju. Šogad mēs aicinām visus biedrus nepalaist garām šo pasākumu un labdarības principa vadītiem ieguldīt savu darbu kopējās vides labiekārtošanā. Šogad aktīvi darbā piedalīsies viss Salienas Golfa Kluba administrācijas kolektīvs ar Edward Charnock priekšgalā.

24. aprīlī plkst. 10.00 pulcēšanās Salienas Golfa Kompleksā. Ņemiet līdzi grābekļus, lāpstas, darba cimdus un labu noskaņojumu un piknika groziņu ar labumiem! Kopīgi novāksim zarus, dubļus, gružus, iztīrīsim grāvjus, bet darba nobeigumā tiks sarīkots pikniks!

Kā Lielās sestdienas talkas atbalstīšanas zīmi ikviens dalībnieks saņems zaļu lentīti, kuru paredzēts piestiprināt pie drēbēm vai automašīnas.

Pēdējās izmaiņas , 22.04.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē