Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Vēlreiz čempione!

Lieliski aizvadīts turnīrs Laurai Jansonei trešdien Floridā noslēdzās ar karjerā jau otro ASV studentu sporta (NCAA) "Atlantic Sun" konferences čempiones titulu. Turklāt uzvara "Venetian Bay Golf Club" tika gūta ar teicamu -3 zem PAR kopējo rezultātu, kas ļauj droši raudzīties nākotnē, kur varbūt jau pavīd profesionālā golfa horizonts.

Mīnusā pret laukumu Laura nospēlēja arī trešajā raundā, finišējot ar 71 sitienu jeb -1 zem PAR. Sākums gan bija diezgan bažīgs ar diviem bugijiem, taču pēc trīs secīgu bērdiju sērijas 7. bedrītē +2 jau bija pārvērties par -1 zem PAR.

Otrajā deviņniekā pēc viena bugija sekoja vēl divi bērdiji 15. un 17. bedrītē, sasniedzot jau -2 zem PAR. Dienas ceturtais bugijs pašā finišā uzvaru individuālajā ieskaitē vairs neapdraudēja, jo tuvāko sāncensi Stetsona augstskolas golferi Alexandria Buelow Laura apsteidza par diviem sitieniem.

Komandu ieskaitē Austrumtenesijas valsts universitāte (ETSU) pēdējā raundā gan piedzīvoja nepatīkamu klupienu, noslīdot uz dalītu 3. vietu. Taču Laurai ar turnīrā iespēto rezultātu, kam apzīmējums 'teicams' ir visai pieticīgs, sevi nav kur vainot, jo pagalam neveiksmīga diena bija uzreiz vairākām golferēm, kas šosezon komandā pretendēja uz līderes lomu.

Paliekot 3. vietā komandu ieskaitē, ETSU "Lady Bucs" automātiski nekvalificējās NCAA reģionālajam čempionātam, taču vēl saglabā izredzes tur nokļūt pēc vietas augstskolu rangā.

Rudenī Laura ir gatava spēlēt Latvijas komandā pasaules amatieru čempionātā, bet pēc tam varētu lūkoties uz "Duramed" profesionālo līgu, kur golferes cīnās par vietu LPGA.

Foto galerija

Apbalvošanas ceremonija

“Atlantic Sun” konferences čempionāta rezultāti

Komandu

Individuāli

Pēdējās izmaiņas , 15.04.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē