Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Slims Tiger spēlē 69

Cīnoties ar sevi, pretiniekiem un gripu, Tiger Woods „Nissan Open” pirmajā kārtā nospēlēja ar 69 sitieniem, ar ko bija par maz, lai iekļūstu līderu vidū, taču tajā pat laikā saglabātu izredzes uz uzvaru turnīrā kopumā.

Sacensības notiek Kalifornijā, prestižajā „Riviera Country Club” laukumā, kur izredzes uz labu rezultātu ir gan tālsitējiem, gan izcili precīzu sitienu meistariem.

Līderi pēc pirmās dienas ir brits Justin Rose un ASV golferis Dean Wilson, kam PAR 72 laukumu izdevās iziet ar 64 sitieniem.

„Riviera Country Club” uzskata par Woods dzimto laukumu, un tieši tur viņš debitēja PGA tūrē. Tomēr nevienā no 10 šeit aizvadītajiem turnīriem Woods nav izdevies uzvarēt.

Pasūdzēdamies par sāpošo galvu, Woods piebilda, ka ar šādu veselību priecājas par jebkādu rezultātu, kas ir zem PAR. Tiesa tas viņam pirms otrās kārtas ļauj dalīt tikai 31.vietu.

„Šo laukumu raksturo tas, ka te jāsit ar visu, kas ir somā. Visu no vedža līdz 3. dzelzim,” teica Rose. „Nedomāju, ka šis laukums atbilst vienam vai otram spēlētāju tipam, un tieši tādēļ tas ir lielisks.”

Tikmēr piektdien LPGA sezonu Havaju salās sāka dāmas. Natālijai Gulbei sākums nebija tik spožs, lai cerības uz karjerā pirmo uzvaru kļūtu reālākas jau gada pirmajos LPGA mačos. „SBS Open” turnīru „Turtle Bay Resort” laukumā Gulbe sāka PAR – 72 sitieniem, kas dod dalītu vietu ceturtā desmita vidū.

Pēdējās izmaiņas , 17.02.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē