Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

SuperLauras starts!

Izcili ASV studentu sporta (NCAA) “Atlantic Sun” konferences čempionātu pirmdien Floridā uzsāka Laura Jansone, pirmās 18 bedrītes “Venetian Bay Golf Club” laukumā izspēlējot ar –3 zem PAR, turklāt nevienā bedrītē turnīra līderes rezultāts nebija plusos pret laukumu.

Tikai Laurai bija pa spēkam laukumu izspēlēt zem PAR, piecas tuvākās sāncenses apsteidzot par trim sitieniem. Protams, 69 sitienu pirmais raunds ir tikai trešdaļa no turnīra 54 bedrītēm, tomēr teicams sākums paver labas iespējas pacīnīties par visaugstākajām vietām.

Kokiem bagātajā pirmajā deviņniekā Laura 8. bedrītē tika pie pirmā bērdija, bet vairāk links līdzīgā otrā deviņnieka beigu daļā 16. un 17. bedrītē sekoja vēl divu bērdiju duplets, un rezultātā –3 zem PAR!

Komandu konkurencē Lauras pārstāvētā Austrumtenesijas valsts universitāte (ETSU) pēc pirmās kārtas ir otrajā vietā, vienu sitienu zaudējot negaidītajām līderēm Floridas Piekrastes universitātes golferēm.

Par galvenajām favorītēm pirms turnīra sākuma līdzās ETSU komandai, kas “Atlantic Sun” konferencē uzvarēja 2008. gadā, uzskatīja vēl divas čempiones - Kembela universitāti (2007) un Stetsona augstskolu, kas nepārspēta palika pērn. Turklāt visu trīs augstskolu komandas uzvarēja savos laukumos.

Citām galvenajām pretendentēm cerības uz uzvaru jāsaista ar nākamajām kārtām, jo pirmā turnīra diena tām nebija spoža. Kembela universitāte ieņem 4. vietu, no līderēm atpaliekot septiņus sitienus, bet vēl piecus sitienus tālāk ir Stetsona augstskola.

Paturot prātā, ka vēl spēlējamas turnīra divas trešdaļas, jebkuras prognozes ir priekšlaicīgas, tomēr labs rezultāts startā mudinās atbalstītājus jo sparīgāk turēt īkšķus par savējiem.

“Atlantic Sun” konferences čempionāta rezultāti (pēc 1. kārtas)

Komandu

Individuāli

Pēdējās izmaiņas , 13.04.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē