Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Anglija vadībā, Woods turpat blakus

"US Masters" pusceļā rezultātu tabula sākas ar Anglijas golferu Ian Poulter un Lee Westwood vārdiem, taču labās pozīcijās pirms pēdējām divām kārtām ir arī citi, tostarp Tiger Woods, kurš "Augusta National Golf Club" var izcīnīt karjerā 15. "Major" titulu.

Poulter un Westwood divu dienu summā nospēlēja ar -8 zem PAR, bet viņu tuvākajiem pieciem sekotājiem, tostarp Woods un Phil Mickelson, izdevies iekrāt -6 zem PAR. Otrajā kārtā lieliski saulainā, taču arīdzan vējainā laikā, Woods nospēlēja ar 70 sitieniem (-2 zem PAR), savukārt Poulter jau otro dienu pēc kārtas varēja priecāties par 68 sitienu rezultātu, kas otrajā raundā tika panākts ar pieciem bērdijiem, neraugoties uz sarežģītām karogu pozīcijām un arvien ātrākiem grīniem.

Ne velti turnīra otrajā dienā visu dalībnieku vidējais rezultāts bija 74,51 sitiens, kas ir par gandrīz pusotru sitienu vairāk nekā ceturtdien. Ja pirmajā kārtā zem 70 sitieniem nospēlēja 16 golferi, tad otrajā raundā - tikai trīs. Visi, kam rezultāts summā bija lielāks par +3 virs PAR, palika aiz kata un varēja doties mājās. Tas šoreiz attiecās arī uz "Major" uzvarētājiem Padraig Harrington un Stewart Cink.

Tikmēr 16 gadus vecais itālietis Matteo Manassero turpinās spēlēt arī sestdien un svētdien. Sācis turnīru kā visu laiku jaunākais "US Masters" dalībnieks, viņš turpināja tādā pat rekordu garā, kļūstot par jaunāko golferi, kam izdevies pārvarēt katu. Ar summā gūto +3 virs PAR pietika, lai pēc pirmajām divām dienām dalītu 40. vietu. Manassero kedijs turnīrā ir Itālijas nacionālās izlases treneris Alberto Binaghi, kurš uzskata, ka jauneklis jau ir gatavs profesionāļa gaitām, jo viņa spēle ir pilnīgi nobrieduša trīsdesmitgadīga golfera līmenī.

Savukārt Woods par savu veiksmīgo atgriešanos ir gandarīts, taču cenšas neko daudz nesolīt, atgādinot, ka atlikušajās 36 bedrītēs daudz pārsteigumu var sagādāt gan laukums, gan konkurenti. Poulter tikmēr solīja nākamajās kārtās spēlēt agresīvi, jo pašreizējā pozīcija viņam ļauj izvēlēties šādu stratēģiju, taču par zaļo žaketi arī viņš vēl nesapņo.

Woods arī taisnojās, ka tajos brīžos, kad uzliek saulesbrilles, bez tā nekādi nevar iztikt, jo ziedputekšņi gandējot viņa acis. Visu nedēļu Woods šķaudot un šņaukājoties, taču uz rezultātu tas acīmredzami nelāgu iespaidu nav atstājis.

"US Masters" rezultāti 

Pēdējās izmaiņas , 10.04.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē