Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Cepeškrāsns Ogustā

Kamēr Latvijas koordinātēs ar nepacietību gaida katru spožāku saulesstaru, Džordžijā gada pirmais "Major" turnīrs var pārvērsties par izdzīvošanas sacensībām, jo Ogustā gaisa temperatūra pavasarim pavisam neraksturīgi jau pārsniegusi 30 grādu. Iepriekš "US Masters" tādā karstumā nav spēlēts, un tas jūtami izmainīšot laukumu.

Netālajā Ogustas reģionālajā lidostā pirmdien un otrdien fiksēja 33 grādu karstumu. Sacensību pirmajā kārtā ceturtdien iespējams lietus, bet vēlāk visu nedēļas nogali sola saulainu laiku.

Phil Mickelson žurnālistiem stāstīja, ka "Augusta National Golf Club" laukums tādā vasarīgā tveicē atstāj pavisam citu iespaidu. Bumbiņa sitienos lidojot tālāk, bet zāle ap grīniem ir nedaudz garāka, rosinot putera vietā ņemt piča nūju.

Savukārt Padraig Harrington sagaida, ka grīni būs cieti un ātri, tādēļ sitienos uz grīnu būs jāliek lietā visas prasmes, lai bumbiņu savaldītu.

Ne vienam vien golferim un fanam problēmas radīšot arī ziedputekšņi, kas alerģiskākiem cilvēkiem liek šņaukāties un slaucīt asaras. Kamēr vieni  cietīs no siena drudža, citi līdzjutēji baudīs ziedošo acāliju krāšņumu.

Būtiski, ka jau iepriekš no siena drudža cietis arī Tiger Woods, tādēļ pasaules ranga pirmā numura acu pāra slēpšana aiz saulesbrillēm nav tikai mēģinājums norobežoties no tām problēmām apkārtējā pasaulē, kas apskādējušas izcilā golfera reputāciju.

Pēdējās izmaiņas , 07.04.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē