Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Līdz trijniekam nedaudz pietrūkst

Triju sitienu svētdien pietrūka Austrumtenesijas valsts universitātes (ETSU) komandai, lai finišētu trijniekā "Rebel Intercollegiate" turnīrā, kas risinājās Misisipi. Savukārt Laura Jansone "Ole Miss" golfa laukumā pēdējā kārtā nospēlēja ar +3 virs PAR un sasniedza savu šogad labāko rezultātu sacensību kopvērtējumā.

Vietu sadalījumā augstāk par ETSU "Lady Bucs" meitenēm tika tās trīs komandas, no kurām to arī visvairāk varēja sagaidīt. Uzvarētājas Tūleina universitātes golferes un Teksasas A&M komanda ir krietni augstāk augstskolu rangā, bet trešās vietas īpašnieces Misisipi universitātes spēlētājas varēja paļauties uz sava laukuma priekšrocību labu pazīšanu.

Laura turnīra kopvērtējumā ar +9 virs PAR dalīja 24. vietu, kas jūrmalniecei rir šogad labākais rezultāts. Turklāt pozitīvās tendences nāk tieši laikā pirms "Atlantic Sun" konferences čempionāta, kas pēc nedēļas sāksies "Venetian Bay Golf Club" laukumā, Floridā.

Arī ETSU komandas trenere Stefanie Shelton ir iepriecināta, ka viņas vadītās meitenes labi aizvadīja pēdējo turnīru pirms konferences čempionāta, kur tagad varēs lūkot kvalificēties ASV studentu sporta (NCAA) reģionālajam turnīram.

"Rebel Intercollegiate" vislabāk no ETSU golferēm nospēlēja spāniete Mate Vizcarrondo, summā ar -1 zem PAR gūstot 4. vietu. Uzvarēja Julia Potter no Misūri universitātes ar -8 zem PAR.

"Rebel Intercollegiate" rezultāti

Komandu

Individuāli

Pēdējās izmaiņas , 05.04.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē