Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Jauns mācību gads

Aprīlī golfa laukumos gaidīs ne tikai jau iepriekš redzētus spēlētājus, bet arī iesācējus, kas sajutuši vēlmi pievienoties golferu saimei. Salienas treneris Valdis Liepiņš atgādina, ka sezonas pavasara daļā var tikt pie dažādām atlaidēm gan tie, kas pretendē uz Zaļo karti, gan citi golferi, kas ir gatavi ne tikai spēlēt, bet arī trenēties.

Ja kāds golferis būs pārliecinājis savu draugu vai paziņu pieteikties pie Liepiņa uz Zaļās kartes apmācības kursu, par golfa ģimenes pieaugumu viņš saņems bezmaksas apmācības stundu pie Salienas pro. Golferi var izmantot arī iespēju maksāt par vienu individuālu apmācības stundu, bet apmeklēt to divatā. Apmācības stundas maksa ir 25 lati.

Arī Zaļās kartes apmācības kursos pie Liepiņa var rēķināties ar mazākām izmaksām, ja nodarbības apmeklē nedaudz lielākā kompānijā. Ja vienai personai kurss izmaksā 140 latu, tad divatā tas prasīs 120 latu no katra, bet trijatā - 100 latu.

Tā kā apmācību sezona sāksies pēc Lieldienām, pagaidām var pievērsties noteikumu atsvaidzināšanai atmiņā, vai gadījumā, ja ir aizmirsts tas, kas nekad nav zināts, tad ielikt nopietnāku teorētisko bāzi. Trūkstot iedvesmai lasīt latviešu valodā izdoto jauno golfa noteikumu grāmatu, palīdzēs interaktīvs tests. Iesācējiem tas būs vietā arī gatavojoties Zaļās kartes pārbaudījumiem.

Pēdējās izmaiņas , 30.03.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē