Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Woods stiprināsies budismā

Pēc grēku nožēlas privātajā dzīvē Tiger Woods svētdien beidzot sniedza pirmās televīzijas intervijas, paužot apņēmību atkal staigāt taisnus ceļus, kā arī solīja atgriezties budismā un vienmēr valkāt īpašu aproci, kas stiprinās viņa garu.

Atkāpšanos no budisma Woods uzskata par liktenīgu kļūdu, kas viņa dzīvi pavērsusi nepareizā virzienā. "Es pārtraucu meditēt, pārtraucu būt budists, un tas manu dzīvi apgrieza kājām gaisā," publiski grēkus televīzijā nožēloja izcilais golferis.

Sarunā "Golf Channel" televīzijā uz Woods plaukstas locītavas bija plāna aproce, ko viņš nenovilkšot arī 8.aprīlī, kad startēs "US Masters". "Tā ir budisma aproce, tā aizsargā un dod spēku, un man tā noteikti ir vajadzīga," paskaidroja spēlētājs. Aproci viņš esot uzlicis pirms došanās uz rehabilitācijas klīniku un pauda apņēmību to nekad vairs nenoņemt.

Woods norādīja, ka pēc ģimenes neuzticības drāmas viņš bažījas par līdzjutēju attieksmi, un nezina, ko no viņiem sagaidīs. Vudss arī nezina, kādos turnīros spēlēs pēc "US Masters", jo tas būšot atkarīgs no terapijas plāna.

Pērn decembra vidū Woods atzina, ka krāpis sievu, bet vairāk nekā desmit sieviešu paziņoja, ka viņām bijušas intīmas attiecības ar golfa lielmeistaru. Lai sakārtotu privāto dzīvi, Woods paziņoja par pauzi profesionālajā karjerā, savukārt vairāki sponsori atteicās ar viņu turpināt sadarbību.

Pēdējās izmaiņas , 22.03.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē