Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pavisam bez jokiem

Kādas austrālietes piedzīvojumi šogad ļoti līdzinājās golfa melnajai anekdotei, taču izrādās, ka dzīve spēj sagādāt ne mazāk skarbus kuriozus. Braucot garām golfa laukumam, Natasha Cossell guva galvaskausa lūzumu, kad 38 gadus vecajai taksometra pasažierei trāpīja pa atvērto auto logu ielidojusi golfa bumbiņa.

Negadījums notika 27. februārī pie Sanctuary Lakes Resort golfa laukuma, kad Cossell divos naktī ar taksometru atgriezās mājās no Melburnas centra. Bumbiņa sievietei pa galvu trāpīja tuvu ausij, turklāt ar tādu spēku, ka ielauza galvaskausu, rakstīja The Herald Sun. 

Cossell nācās veikt operāciju un ievietot galvaskausa ielāpu, jo izsistā kaula atlūza spieda uz smadzenēm. Pēc slimnīcā pavadītām 11 dienām cietusī varēja atgriezties mājās, un ārsti cer, ka paliekošu veselības problēmu viņai nebūs.

Jaunā sieviete uzskata, ka notikušajā vainojami bērni, kas naktī dauzījušies golfa laukumā. Ar vēršanos medijos Cossel cer pievērst vainīgo un citu jauniešu uzmanību tam, cik smagas sekas var izraisīt neapdomīga un muļķīga rīcība.

Pēdējās izmaiņas , 20.03.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē