Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Ķīnā pretim superšovam

Golfa un šovbiznesa zvaigznes vienā pasākumā apvienojuši "Mission Hills Star Trophy" rīkotāji, ielūdzot oktobrī Ķīnā spēlēt izcilus golferus un citu jomu slavenības. Slavenību Pro-Am turnīra profesionāļu sadaļā vienotā ieskaitē spēlēs gan kungi gan dāmas, cīnoties par 1,28 miljoniem dolāru, ko vienpersoniski saņems uzvarētājs.

Ceturtdien turnīra prezentācijā organizatori paziņoja, ka 20 profesionālo dalībnieku vidū būs gan tādas golfa izcilības kā Ryder kausa komandu kapteiņi Colin Montgomerie un Colin Pavin, gan Greg Norman un Annika Sorenstam. Āzijā līdz šim lielāko individuālo naudas balvu golfā saņems uzvarētājs, bet citiem dalībniekiem prēmijas nav paredzētas.

Turnīrā aicinās piedalīties pa 20 golfa profesionāļiem un citu nozaru slavenībām, kā arī 120 amatierus. Pirmās divas dienas turnīrā paredzēts Pro-Am, kur katrai no trīs amatieriem izveidotai komandai pievienos kādu slavenību, un spēle būs scramble formātā. Par sacensību namatēvu ir norīkots Ķīnas olimpiskais čempions vingrošanā Li Ning.

Profesionāļi galvenās balvas ieguvēju noteiks 36 bedrīšu izspēlē nedēļas nogalē.

"Mission Hills Star Trophy" notiks no 28. līdz 31. oktobrim jaunajā "Mission Hills" kūrortā Hainaņā, Ķīnas dienvidos, kur paredzēts aizvadīt arī Golfa Pasaules kausa turnīru ar 7,5 miljonu dolāru balvu fondu.

Pēdējās izmaiņas , 19.03.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē