Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

KIA via Wie

Neveiksmju un bēdu ieleju pilnībā aiz muguras atstājusi Michelle Wie, atgūstot zvaigznes spožumu un slēdzot jaunus iespaidīgus reklāmas līgumus. Amerikānieti par savu pārstāvi golfā izvēlējies Dienvidkorejas autoražotājs KIA, kura tēls arvien attālinās no lēta ekonomiskās klases auto iemiesojuma.

Jau iepriekš KIA savu vārdu saistīja ar prestižiem tenisa turnīriem, bet nu “KIA Motors America” noslēdza sadarbības līgumu ar Wie un panāca vienošanos ar LPGA par jauna ar uzņēmuma vārdu saistīta turnīra rīkošanu.

Pirmais “KIA Classic” turnīrs ar 1,7 miljonu dolāru balvu fondu risināsies jau šogad no 25. līdz 28. martam Lakostā netālu no Sandjego un būs sezonas pirmais LPGA turnīrs, kas notiks ASV.

Savukārt Wie, kam vēl pirms pāris sezonām pagalam neveicās, būs KIA oficiālā pārstāve golfā, taču sadarbības noteikumus puses neatklāja. “KIA Motors America” mārketinga viceprezidents Michael Sprague vien norādīja, ka kompānija jau 15. gadu pēc kārtas palielina savu īpatsvaru ASV tirgū, tādēļ nepieciešams spert attiecīgus soļus uzņēmuma tēla nostiprināšanā.

Pēdējās izmaiņas , 18.03.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē