Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Pie līderiem ar skatītāja upuri

Tikai vienu sitienu pēc ASV PGA sezonas atklāšanas turnīra pirmās kārtas līderim zaudē Nathan Green, taču viņam klātos krietni sliktāk, ja ne kāda meitene, kam trāpīja austrālieša sistā bumbiņa. Laimīgā kārtā līdzjutējai viss beidzās ar rokas sasitumu un mazu golfera dāvaniņu.

Raibi Green klājās 8. bedrītes (PAR 3) izspēlē, kur viņa bumbiņa pēc izsitiena nonāca pamatīgā rafā, kas sniedzās līdz jostasvietai. Sitot bumbu no biezā rafa, Green nūja zālē sagriezās un bumbiņa tā vietā, lai lidotu uz grīnu, būtu nonākusi pilnīgi nespēlējamā vietā, ja vien tai ceļā negadītos skatītāja.

Green vēlāk stāstīja, ka pēc sitiena sabijies, jo zemu un ātri lidojošā bumba šķietami tuvojās meitenes galvai. Tādēļ trāpījumu pa roku golferis uztvēra ar zināmu atvieglojumu, un pēc bedrītes izspēles uzdāvināja meitenei bumbiņu un spēles cimdu.

No vietas, kur skatītāji bija piemīdījuši zāli, Green spēja saglābt bugiju, kā arī atzina, ka bez viņam laimīgā rikošeta divkāršs bugijs bedrītes izspēlē būtu bijusi liela laime. 

Līderis 28 čempionu “SBS Championship” turnīrā Havaju salās ar 66 sitieniem pēc pirmās dienas ir amerikānis Lucas Glover. Vienu sitienu viņam zaudē pērnā gada “Canadian Open” uzvarētājs Green un vēl četri golferi.

Pēdējās izmaiņas , 08.01.2010.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē