Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Žagaru bunte no AT&T

Tiger Woods gada pēdējā dienā saņēma netīkamu, bet prognozējamu jaungada dāvanu, kad ASV telekomunikāciju gigants AT&T paziņoja par sadarbības līguma laušanu. Kompānija vairs nevēlas būt Woods sponsors golfera iedragātās reputācijas dēļ.

Mēneša laikā kopš nākuši klajā Woods sānsoļi privātajā dzīvē, AT&T kļuva jau par trešo uzņēmumu, kas pārtraucis sadarbību ar pasaules ranga līderi. Jau iepriekš šķiršanos pieteica "Accenture" un "Gillette".

AT&T slavenā spēlētāja tēlu īpaši aktīvi reklāmās neizmantoja, taču kompānijas logo bija uz golfera somas, turklāt Woods aktīvi piedalījās dažādos pasākumos PGA tūres "AT&T National" turnīrā. AT&T sīkāk nekomentēja atteikšanos no Woods, kā arī neatklāja līdzšinējās vienošanās summu.

Pirms divām nedēļām "Accenture" paziņoja, ka Woods vairs nav īstais tēls, kas iemieso uzņēmuma pārstāvētās vērtības, bet "Procter & Gamble" darīja zināmu, ka vairs neizmantos skuvekļu televīzijas reklāmas, kurās redzams nežēlastībā kritušais golferis.

Savukārt Šveices pulksteņu ražotājs "Tag Heuer" pirms nedēļas informēja, ka Woods loma kompānijas reklāmas kampaņā tiks būtiski pazemināta.

Tikmēr pats Woods publikai ir vienkārši izgaisis, jo nav nekādu ticamu ziņu par viņa atrašanās vietu, kas dažiem ASV tabloīdiem jau ļāvis solīt 100 000 dolāru par slavenības šībrīža foto. Cerams, nākamais gads Woods ļaus atrisināt visas privātās problēmas, lai atgrieztos pie tā, kas viņam izdodas vislabāk, tas ir spēlētu golfu.

Golfs.lv visiem golferiem novēl panākumiem bagātu 2010. gadu, un, lai izdodas iegriezties golfa laukumos tik bieži, cik vien būs patikšanas spēlēt!

Pēdējās izmaiņas , 31.12.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē