Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Finišā Krista 7. vietā

Jau Ziemassvētku gaidās trešdien Floridā noslēdzās ASV junioru "Masters" turnīrs, kur no māsām Puisītēm labāk veicās Kristai. Pēdējo raundu izspēlējusi ar +5 virs PAR, Krista dalīja 7. vietu, savukārt Māra finišā noslēdza otro desmitnieku.

Sākusi spēlēt no 10. bedrītes, Krista septiņas bedrītes pirms finiša vēl gāja ar PAR atbilstošu rezultātu. Tomēr atlikušajā laukuma daļā pieteicās trīs bugiji un divkāršs bugijs, liedzot rezultātu tabulā pakāpties kādu vietu augstāk.

Mārai pēdējā raundā visvairāk bija bugiju (8) kompānijā ar četriem bērdijiem un diviem divkāršiem bugijiem, kas turnīra summā deva +25 virs PAR un dalītu 20. vietu 29 spēlētāju konkurencē.

Golfa neprognozējamais raksturs krasi izpaudās šķietami tik absolūti drošās līderes Juliet Vongphoumy spēlē. Astoņas bedrītes pirms finiša amerikānietes rezultāts turnīrā kopumā bija -4 zem PAR, taču pirmo vietu viņa guva ar +6. Tātad astoņās bedrītēs lieki 10 sitieni, turklāt viena PAR 5 bedrīte izspēlēta ar 11 sitieniem. Tuvāko sekotāju Vongphoumy apsteidza tikai par vienu sitienu.

Pasaules junioru tūres rīkotāji cer nākamgad sacensības vēl vairāk vērst plašumā, un 2011. gadā organizēt jau 10 posmus līdz 19 gadus veciem spēlētājiem.

Nākamie lielie starti sekos 2010. gadā, un to gaidās golfs.lv visiem novēl priecīgus Ziemassvētkus un optimismu par jauno sezonu!

ASV junioru "Masters" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 24.12.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē