Arhīvs
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

Jaunākie finišē, vecākie turpina

Jau vairākas sezonas ierasts, ka gada nogalē Latvijas juniori pirms ziemas pauzes paspēj piedalīties augsta līmeņa sacensībās ASV dienvidos, un šis decembris nav izņēmums. Fēlikss Gavars Amerikas debijā guva pieredzi "Doral-Publix Junior Golf Classic", bet māsas Puisītes pirmdien sāk cīņu pasaules junioru golfa tūres noslēguma posmā.

Decembris arī Floridā var sagādāt nelāgus klimatiskus pārsteigumus, un izskatās, ka visjaunākajā vecuma grupā golferiem, kas nav pārsnieguši septiņu gadu vecumu, uzvarētājus noteica pēc deviņu bedrīšu izspēles. Fēlikss Gavars ar 47 sitieniem dalīja 13. vietu 18 dalībnieku konkurencē, kas debijas reizei ir atzīstams panākums. No pārspēlē uzvarējušā meksikāņa Jose Islas Gavars atpalika 10 sitienus.

Tikmēr Krista un Māra Puisītes devušās uz Floridu, kur "Ponte Vedra Beach Inn & Club" Okeāna laukumā būs jāizspēlē trīs ASV junioru "Masters" kārtas. 

Pieteikto dalībnieku handikapi tā vien svārstās abpus nullei, un tikai dažu īpaši lūgto (wild card saņēmušo) spēlētāju HCP ir nedaudz pieticīgāks. Līderi pēc handikapa ir ķīnietis Liu Yu Xiang (+5,0) puišu konkurencē un ASV golfere Juliet Vongphoumy (+2,5) juniorēm.

Jāpiebilst, ka tūres pirmajā posmā Īslandē uzvarējusī Māra kopvērtējumā juniorēm ir dalītās līderpozīcijās, bet Krista ieņem 3. vietu. Junioriem 19. vietu rangā ieņem Kārlis Broders, kurš gan augstāk nepakāpsies, jo Amerikā nespēlēs.

"Doral-Publix Junior Golf Classic" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 21.12.2009.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē